Bel ons
Bel direct voor een offerte
Bel 0348 - 474 664
Terug naar het overzicht
Datum: 28 december 2018
Auteur: Mariska

Online denken = online handelen

Hoe de wereld veranderd…

Vroeger had je showrooms van complete ingerichte kantoren inclusief planten, schilderijen en een printer. Boekenkasten gevuld met mappen, ordners en ringbanden.

Vroeger ging je een dagje op pad met je collega’s om eens te kijken bij de buren. Vroeger ging je langs bij een leverancier om voorbeelden te bekijken. Kijken naar wat het beste past bij je bedrijf en huisstijl. Face-to-face praten en koffie drinken. Soms ook nog met wat lekkers erbij. En als het een grote klant was, dan ook een verzorgde lunch natuurlijk.

Tegenwoordig is dat niet meer. Vroeger ondenkbaar, maar nu is toch veel digitaal geworden. En dus ook onze branche. De branche van mooie verpakkingen maken om uw product.

Omdenken

Dat betekent dus ook dat je als bedrijf anders moet gaan denken. Anders handelen. Veel meer richten op de online markt. Perfect ogende website. Deze ook steeds weer vernieuwen en aanvullen. Blijven promoten met producten en nieuwe tips op Facebook en Pinterest. Zorgen dat je wordt gevonden. Steeds weer origineel zijn. Maar vooral ook snel.

Snel

Snel handelen is ook snel een offerte sturen en snel produceren en leveren. Het gaat tegenwoordig allemaal om snelheid. Iedereen wil snel een antwoord. En daarnaast ook niet lang wachten op een product. Bij online verkopen en bestellen is dit vaak een issue. Toch kan dit wel. Waarom lang wachten op een product? Kleine oplages zijn altijd mogelijk en ook prijstechnisch zeker interessant.

Snel een mooi doosje nodig in een kleine oplage? Een aantal mappen in uw huisstijl? Een paar ringbanden nabestellen?

Een mooi doosje in beperkte oplage

Bezoek ons online

Als u tijd heeft mag u ons altijd bezoeken voor een face-to-face gesprekje. Ook hebben wij lekkere koffie. Maar bezoek ons online; alle informatie en inspiratie is daar te vinden!! Volg ons op Facebook en Pinterest voor nieuwe ideeën en tips.

Over de auteur
Mariska
Mariska

Sales en marketing is mijn passie en zit in mijn bloed. Al jaren ben ik werkzaam in de commerciële sector. Mijn kracht en uitdaging zitten in relatiebeheer. Graag zoek ik naar nieuwe en verrassende mogelijkheden om uw product in een luxe verpakking te presenteren.

Lees ook

Drukwerk lamineren? Zo kiest u tussen glanslaminaat en matlaminaat
Goodiebag samenstellen? 7 Ideeën voor een leuke goodiebag
Alles over foliedruk: geef verpakkingen een elegante uitstraling

Ontdek de 1001 mogelijkheden

Wij geven snelle feedback over uw vragen en ideeën – per e-mail, telefonisch of face-to-face. Ieder product vraagt om een passende oplossing, oplage en afwerking. Vandaar dat wij begrijpen dat wij dat graag met u bespreken.

Contact
Wij scoren gemiddeld een 9,7 op basis van 31 beoordelingen Feedback