Bel ons
Bel direct voor een offerte
Bel 0348 - 474 664
Terug naar het overzicht
Datum: 11 oktober 2018
Auteur: Kevin Vonk

Templates en sjablonen voor ordners, presentatiemappen en ringbanden

Wanneer je regelmatig presentatiemappen, ringbanden of bijvoorbeeld ordners ontwerpt in Adobe InDesign (of een ander ontwerpprogramma), weet je dat je ontwerp altijd vaste template of sjabloon aan moet houden. Zo voorkom je problemen tijdens het drukken van je ontwerp op bijvoorbeeld een ordner. Om het je makkelijk te maken, stellen we een groot aantal templates en sjablonen voor je beschikbaar. Je kunt ze eenvoudig hieronder downloaden.

Sjablonen

Ben je op zoek naar een specifiek sjabloon voor je drukwerk, dan kun je het door middel van deze inhoudsopgave makkelijk vinden:

Sjabloon voor magneetmappen

Sjabloon magneetmappen

Voor het opmaken van je ontwerpbestanden voor magneetmappen, kun je gebruik maken van dit sjabloon voor magneetmappen. We hebben sjablonen voor 2-rings magneetmappen en 4-rings magneetmappen. Beide uiteenlopend van 15mm tot 25mm vulcapaciteit. De magneetmappen zelf zijn vrij beperkt in vulhoogte. Wil je meer vulcapaciteit, kies dan voor onze ordners of andere ringbanden.

Aantal ringen Vulcapaciteit Sjabloon
2-rings 15mm buitenzijde binnenzijde
2-rings 25mm buitenzijde binnenzijde
4-rings 15mm buitenzijde binnenzijde
4-rings 25mm buitenzijde binnenzijde

Sjabloon voor ordners

Sjabloon voor ordners

De sjablonen voor onze ordners lopen zijn er in 55mm vulcapaciteit en 35mm vulcapaciteit. Daarnaast kun je sjablonen downloaden voor ordners met en zonder RADO-sleuven. De sleuven in de ordners zorgen voor optimale stabiliteit van de ordner. De rug van de ordners kan optioneel voorzien worden van een insteekvenster, zodat de orders eenvoudig gesorteerd kunnen worden in bijvoorbeeld archiefkasten.

RADO sleuven Vulcapaciteit Sjabloon
Nee 35mm buitenzijde binnenzijde
Nee 55mm buitenzijde binnenzijde
Ja 35mm buitenzijde binnenzijde
Ja 55mm buitenzijde binnenzijde

Sjabloon voor ringbanden

Sjabloon voor ringbanden

Veruit de meeste diversiteit in sjablonen, en daarmee ook ontwerpen, hebben we voor ringbanden. De sjablonen voor de ringbanden lopen uiteen van ringbanden met een vulcapaciteit van 10mm tot zelfs 50mm. Het merendeel van de ringbanden zijn er in 2-rings of 4-rings. Alle sjablonen voor de ringbanden werken met een D-rings combi mechaniek. Dat wil zeggen dat er een combinatie gehanteerd wordt van een ring- en beugelmechaniek. Dit zorgt voor een optimale vulcapaciteit, waarbij de mechaniek op het achterplat wordt geniet.

Aantal ringen Vulcapaciteit Sjabloon
2-rings 10mm buitenzijde binnenzijde
2-rings 20mm buitenzijde binnenzijde
2-rings 25mm buitenzijde binnenzijde
2-rings 30mm buitenzijde binnenzijde
2-rings 40mm buitenzijde binnenzijde
2-rings 50mm buitenzijde binnenzijde
4-rings 10mm buitenzijde
4-rings 20mm buitenzijde binnenzijde
4-rings 25mm buitenzijde binnenzijde
4-rings 30mm buitenzijde binnenzijde
4-rings 40mm buitenzijde binnenzijde
4-rings 50mm buitenzijde binnenzijde

Photoshop, InDesign of Illustrator

Alle templates en sjablonen voor de magneetmappen, ordners en ringbanden zijn te downloaden in PDF formaat en daardoor bruikbaar in onder andere Adobe Photoshop, Adobe InDesign of Adobe Illustrator.

Heb je vragen over deze sjablonen? Of twijfel je over de te hanteren afloop en andere aanlever- en drukspecificaties? Neem dan vooral contact met ons op, zodat we er samen voor kunnen zorgen dat jouw drukwerk eruit komt te zien zoals jij dat graag wilt.

Over de auteur
Kevin Vonk
Kevin Vonk

Al meer dan 17 jaar houd ik me bezig met de verkoop en productie van ringbanden, verpakkingen en drukwerk. Door deze jarenlange ervaring ben ik inmiddels een waardig gesprekspartner voor elke ondernemer en inkoper die opzoek is naar ringbanden, verpakkingen en drukwerk met top kwaliteit voor een goede prijs en korte levertijden.

Lees ook

Drukwerk lamineren? Zo kiest u tussen glanslaminaat en matlaminaat
Goodiebag samenstellen? 7 Ideeën voor een leuke goodiebag
Alles over foliedruk: geef verpakkingen een elegante uitstraling

Ontdek de 1001 mogelijkheden

Wij geven snelle feedback over uw vragen en ideeën – per e-mail, telefonisch of face-to-face. Ieder product vraagt om een passende oplossing, oplage en afwerking. Vandaar dat wij begrijpen dat wij dat graag met u bespreken.

Contact
Wij scoren gemiddeld een 9,7 op basis van 31 beoordelingen Feedback