Bel ons
Bel direct voor een offerte
Bel 0348 - 474 664
Terug naar het overzicht
Datum: 26 november 2018
Auteur: Mariska

Welke verpakking heb je nodig voor een ambachtelijke worst?

Hoe Passie en Passion elkaar ontmoeten. Passie van het ontwerpen en maken van een chique doos met bijbehorende tas. Passion om de worst zo smakelijk mogelijk te presenteren. Zelfs over de Belgische landsgrens wordt gezocht voor het allermooiste. Zo ontmoeten doos en worst elkaar. Een origineel duo.

Originele manier van verpakken

Was uw eerste indruk juist? Toch is de eerste indruk van de inhoud niet altijd juist. Wat wel juist is, is de eerste indruk van de verpakking. Hoe verpak je een worst op een chique, luxe en originele manier? Een originele opdracht. Een prachtige doos met mooie kleuren, teksten, namen, lettertypes en design. Met een bijbehorende tas om het helemaal af te maken. Genoeg inhoud voor een origineel en luxe cadeau.

Mooie materialen

Prachtige materialen zijn verwerkt in deze verpakking. De deksel is gemaakt van 2mm grijskarton eenzijdig wit met gelamineerd papier met offset drukwerk voorzien van de naam in goudfolie. De doos is eveneens gemaakt van 2mm grijskarton eenzijdig wit met gelamineerd papier met offset drukwerk met daarin de logo’s verwerkt. Verder zijn in de doos 4×4 gaatjes gestanst.

De tas is gemaakt van 150 gram MC. papier in matlaminaat voorzien van een goudfolie en goudkleurig koord. De omslag en bodem zijn verstevigd met eenzijdig wit karton. Mooi setje, doos en tas volledig in stijl.

 

Gedeelde passie

Hoe mooi is het dat verschillende bedrijven elkaar ontmoeten en samen een uniek, luxe product neerzetten. Elke bedrijf heeft zijn eigen passie en vakkennis. Een ambachtelijke worst wordt op een unieke manier gemaakt. Veelal volgens jarenoude recepten en jarenlange tradities.  De verpakking van een luxe product is een heel ander verhaal. De overeenkomst tussen die twee is een jarenlange traditie en een passie om mooie dingen te maken. Om op deze manier twee totaal verschillende bedrijven aan elkaar de matchen is uniek. En het resultaat mag er zijn!!!

Over de auteur
Mariska
Mariska

Sales en marketing is mijn passie en zit in mijn bloed. Al jaren ben ik werkzaam in de commerciële sector. Mijn kracht en uitdaging zitten in relatiebeheer. Graag zoek ik naar nieuwe en verrassende mogelijkheden om uw product in een luxe verpakking te presenteren.

Lees ook

Hoe papieren verpakkingen bijdragen aan een groene toekomst
Raster- en vectorbestanden: optimaliseer uw grafische ontwerpen
Een patroon maken voor de perfecte verpakking? Dit kan in Adobe Illustrator

Ontdek de 1001 mogelijkheden

U kunt het zo gek niet bedenken, of wij maken het mogelijk. Snelle feedback op uw vragen en ideeën? Mail, bel of bezoek ons voor een passende oplossing, oplage en afwerking van uw product.

Contact
Wij scoren gemiddeld een 9,7 op basis van 31 beoordelingen Feedback