Bel ons
Bel direct voor een offerte
Bel 0348 - 474 664
Terug naar het overzicht
Datum: 8 december 2018
Auteur: Mariska

Welkom in een uitdagend media spel

Een winnend idee

En dan heb je een prijs gewonnen voor je innovatieve idee om in zorgland clienten op een ludieke manier meer mediawijsheid bij te brengen. Het idee om met behulp van een uitdagend spel in groepsverband wijzer te worden in de jungle van social media. Door het spel te spelen en het gesprek aan te gaan, krijg je meer bewustwording en word je geïnformeerd en behoed voor alle gevaren die er ook zijn.

En dan concreet

Het was bekend wat erin moest komen. Een speldoos met als inhoud twee losse spelborden. Vijf aapjes in pionvorm en een informatiesticker over de start van het spel. Met natuurlijk de bijbehorende app om het spel te spelen. Een mooie speldoos wat opvalt in de winkel. Aantrekkelijke herkenbare print, mooie kleurstelling en glossy papier.

De volgende stap

In februari 2018 is het eerste contact gelegd tussen Gitta Brandsma van Drukkerij Brandsma Offset Ferwerd en de Voogt. Een relatie was er al; wederom is duidelijk en vol vertrouwen aan deze opdracht begonnen.

Het design voor de doos en spelbord is getekend door hetzelfde bureau die ook de website en app heeft ontwikkeld. Aan de Voogt de taak om een kwalitatief hoogwaardige verpakking te maken. Zowel de doos, het spelbord als de pion-aapjes zijn gemaakt van 2mm grijskarton en bekleed met offset drukwerk. Waarbij de doos extra opvalt doordat er glans gelamineerd MC. papier is gebruikt.

Om een completer beeld te hebben, zijn digitale proeven van de opdruk en fysieke drukbestanden aangeleverd van de doos en spelborden. De pion-aapjes zijn volledig en aan beide zijden bedrukt als fysieke proef aangeleverd. Uiteindelijk zijn er 750 speldozen gemaakt.

Een bijzondere opdracht met een fantastisch eindresultaat, waarbij de doos ook erg belangrijk is voor de beleving van het spel. Een mooie doos om na het spel alles weer in op te bergen en heel lang plezier van te hebben. Het spel kan beginnen! Slinger mee in de jungle van social media!

 

 

Over de auteur
Mariska
Mariska

Sales en marketing is mijn passie en zit in mijn bloed. Al jaren ben ik werkzaam in de commerciële sector. Mijn kracht en uitdaging zitten in relatiebeheer. Graag zoek ik naar nieuwe en verrassende mogelijkheden om uw product in een luxe verpakking te presenteren.

Lees ook

Drukwerk lamineren? Zo kiest u tussen glanslaminaat en matlaminaat
Goodiebag samenstellen? 7 Ideeën voor een leuke goodiebag
Alles over foliedruk: geef verpakkingen een elegante uitstraling

Ontdek de 1001 mogelijkheden

Wij geven snelle feedback over uw vragen en ideeën – per e-mail, telefonisch of face-to-face. Ieder product vraagt om een passende oplossing, oplage en afwerking. Vandaar dat wij begrijpen dat wij dat graag met u bespreken.

Contact
Wij scoren gemiddeld een 9,7 op basis van 31 beoordelingen Feedback