Bel ons
Bel direct voor een offerte
Bel 0348 - 474 664
Terug naar het overzicht
Datum: 14 december 2018
Auteur: Mariska

Wilt u ook een CLEAN DESK?

Nieuw jaar – Nieuwe start

Het nieuwe jaar staat voor de deur. Wilt u het anders gaan doen? Weet u al hoe en wat? En wanneer? Het nieuwe jaar nodigt altijd uit om het roer om te gooien. Of anders gezegd iets wat je allang wilde doen eens echt aan te gaan pakken. Ooit gedacht om dit naast thuis ook eens te gaan doorvoeren in uw bedrijf?

Helemaal Hot

Termen als clean desk policy, ontspullen en consuminderen zijn helemaal hot. Nu hoef je natuurlijk niet aan elke trend mee te doen, maar als het gaat over lekker werken, orde in de chaos, gelijk kunnen pakken wat je nodig hebt, weten waar het staat, dan is dat wat iedereen aangaat. Zonder dat het een trend of rage is.

Zakelijk kijken

Ook op kantoor, in de fabriek, op school, in de winkel is dat iets wat speelt. Helemaal papierloos werken kan niet. Alleen al omdat de belastingdienst dat vraagt. Hoe fijn is het om alles geordend te hebben in uw kasten? En hoe prettig is het als er eenheid is in kleuren en logo’s. Alle paperassen in ordners, mappen en ringbanden en voorzien van tabbladen. Met of zonder vensters op de rug van de map of aan de binnenzijde. En misschien in het archief dozen met inhoud.

Niet alleen eenheid omdat alles is opgeruimd, maar ook omdat de huisstijl helemaal is doorgevoerd. Alles in kleur en in dezelfde uitstraling.

Heeft u al budget vrijgemaakt voor een opgeruimd hoofd en kantoor? Dit is vaak iets wat er bij inschiet. Het is helemaal niet veel duurder om alles op maat, met bedrukking naar wens te bestellen. Eerlijk gezegd natuurlijk wel voor slechts een aantal mappen. Voor een grotere oplage is het een welkome investering in een geordend en heerlijk werken.

Bent u al om?

Over de auteur
Mariska
Mariska

Sales en marketing is mijn passie en zit in mijn bloed. Al jaren ben ik werkzaam in de commerciële sector. Mijn kracht en uitdaging zitten in relatiebeheer. Graag zoek ik naar nieuwe en verrassende mogelijkheden om uw product in een luxe verpakking te presenteren.

Lees ook

Drukwerk lamineren? Zo kiest u tussen glanslaminaat en matlaminaat
Goodiebag samenstellen? 7 Ideeën voor een leuke goodiebag
Alles over foliedruk: geef verpakkingen een elegante uitstraling

Ontdek de 1001 mogelijkheden

Wij geven snelle feedback over uw vragen en ideeën – per e-mail, telefonisch of face-to-face. Ieder product vraagt om een passende oplossing, oplage en afwerking. Vandaar dat wij begrijpen dat wij dat graag met u bespreken.

Contact
Wij scoren gemiddeld een 9,7 op basis van 31 beoordelingen Feedback