Bel ons
Bel direct voor een offerte
Bel 0348 - 474 664
Terug naar het overzicht
Datum: 12 juni 2019
Auteur: Mariska

Bedrukte map te duur? Een prijsvergelijk; overtuig uzelf!

Te duur

Dit is de term die leeft. Ik snap het wel, want alles wat je personaliseert kost nou eenmaal geld. Dan wordt gelijk ook de conclusie getrokken: “dus duurder dan…” Ik waag me in deze blog om u te overtuigen dat het dus niet zo is. Best gedurfd… leest u verder?

Hoezo te duur

Ik ga ervan uit dat u een zakelijke ondernemer bent. Heel breed, dus een schooldirecteur of manager van een zorginstelling of een bouwbedrijf. Of dat u een evenementen bureau runt of producten in de interieur branche verkoopt of….  Ik kan een heel marketingtechnisch verhaal gaan schrijven over de uitstraling van uw bedrijf of product. Over naamsbekendheid en logo herkenning. En hoe mooi het is als alles is doorgevoerd in uw eigen huisstijl, maar dat doe ik dus nu niet. Daarnaast zou ik ook kunnen ingaan op de term “te duur”. Wanneer is het te duur? En wanneer niet? Wat is te duur? Het materiaal?

Het gaat hier om de keiharde rekensom.

Rekensom

Stel u heeft 250 mappen nodig. Het liefst wel met enige uitstraling. Beetje luxe, maar ook niet te. Wel graag met logo en huisstijl. U heeft uw eigen logo en een ontwerpbureau die wel vaker iets voor u ontwerpt (denk aan briefpapier, visitekaartjes etc). Zij kunnen de opmaak voor u verzorgen.

En dan nu de rekensom:

Optie 1:

250 mappen (karton, type 4D25) in 1 kleur
Via groothandel à €2,50
= €625,-
250 Etiketten voor huisstijl om map herkenbaar te maken
à €4,50 per 25 stuks
= €450,-
Totaal = €1075,-

Optie 2:

250 mappen (karton, type 4D25) volledig bedrukt in huisstijl
volgens design à €2,50*
*Mat of glanslaminaat
= €625,-
Totaal = €625,-

Dat scheelt dus aanzienlijk op de totaalprijs van gepersonaliseerde mappen. En dus is een map geheel in huisstijl, herkenbaar en naar wens € 1,80 goedkoper dan een map van de groothandel.

Overtuigd?

Nog steeds te duur? U ziet het bewijs. Maar belangrijk is om andersom te denken. Voor minder dan de prijs die u nu betaald, heeft u een bedrukte map. Een bedrukte map met smaak en die raakt. Laten wij die nu heel mooi en vakkundig voor u kunnen maken.

Over de auteur
Mariska
Mariska

Sales en marketing is mijn passie en zit in mijn bloed. Al jaren ben ik werkzaam in de commerciële sector. Mijn kracht en uitdaging zitten in relatiebeheer. Graag zoek ik naar nieuwe en verrassende mogelijkheden om uw product in een luxe verpakking te presenteren.

Lees ook

Hoe papieren verpakkingen bijdragen aan een groene toekomst
Raster- en vectorbestanden: optimaliseer uw grafische ontwerpen
Een patroon maken voor de perfecte verpakking? Dit kan in Adobe Illustrator

Ontdek de 1001 mogelijkheden

U kunt het zo gek niet bedenken, of wij maken het mogelijk. Snelle feedback op uw vragen en ideeën? Mail, bel of bezoek ons voor een passende oplossing, oplage en afwerking van uw product.

Contact
Wij scoren gemiddeld een 9,7 op basis van 31 beoordelingen Feedback