Bel ons
Bel direct voor een offerte
Bel 0348 - 474 664
Terug naar het overzicht
Datum: 1 juli 2019
Auteur: Mariska

De keuze wordt anders: net iets meer elan…

Chique-de-friemel

Het lijkt wel een nieuwe trend. De keuze voor een net iets luxere uitstraling van de verpakking om een product. Net iets chiquer, net iets unieker dan eerst en net iets anders dan de concurrent. Natuurlijk bereik je met kleur al heel veel. Ook tekst en hippe logo’s doen z’n werk. Maar dit bedoel ik niet in deze blog. Er is iets anders aan de hand. Iets meer onderscheidend van de rest. Net iets meer elan, zodat de klant nou net jouw product kiest. En dat dus door de verpakking.

Luxe afwerkingen van een doos

Vorm en afwerking

Het zit hem meer in de vorm en de afwerking. Natuurlijk moet het doosje perfect passen om het product. En zeker moet de mooie ringband omplakt met linnen laminaat ook perfect passend zitten in de cassette die er omheen is gemaakt. Een ringband met magneetsluiting doet net iets meer. De afwerking met linnen of kunstleder, doet de ringband helemaal in het oog vallen. En daar gaat het om, dat wil men. Er is veel aandacht voor de vorm en de afwerking. Daarom zijn er ook zoveel mogelijkheden. Bijzondere doosjes, luxe doosjes. Denk aan kraagdozen, doosjes met magneetsluiting, schanierdoosjes of koffertjes. Doosjes met een interieur van foam of karton.

Bijzondere ringbanden in alle maten van klein tot groot. Doosbanden of drieluiken. Klemmappen of stalenboeken. Niet zomaar een ringband, maar echt mooie mappen. Mooi design, mooi laminaat. Mat of glanzend, leerlook of linnen. Denk ook aan sluitingen die het bijzonder maken. Lintjes, slotjes, magneetjes.

Het is dus een combi van vorm en afwerking. De vorm valt op en de afwerking maakt het compleet.

Luxe verpakking en afwerking van een doos

Op idee gebracht?

Gaat het al borrelen in uw creatieve brein? Of mist u het idee, maar spreekt bovenstaande wel aan? Wij bieden alle hulp om u op een idee te brengen. Wij luisteren naar uw wensen en maken het concreet. Zo kunt u shinen met een perfect passend product met een super uitstraling. Net iets meer elan, net iets anders. Dat wilt u toch?

Over de auteur
Mariska
Mariska

Sales en marketing is mijn passie en zit in mijn bloed. Al jaren ben ik werkzaam in de commerciële sector. Mijn kracht en uitdaging zitten in relatiebeheer. Graag zoek ik naar nieuwe en verrassende mogelijkheden om uw product in een luxe verpakking te presenteren.

Lees ook

Drukwerk lamineren? Zo kiest u tussen glanslaminaat en matlaminaat
Goodiebag samenstellen? 7 Ideeën voor een leuke goodiebag
Alles over foliedruk: geef verpakkingen een elegante uitstraling

Ontdek de 1001 mogelijkheden

Wij geven snelle feedback over uw vragen en ideeën – per e-mail, telefonisch of face-to-face. Ieder product vraagt om een passende oplossing, oplage en afwerking. Vandaar dat wij begrijpen dat wij dat graag met u bespreken.

Contact
Wij scoren gemiddeld een 9,7 op basis van 31 beoordelingen Feedback