Bel ons
Bel direct voor een offerte
Bel 0348 - 474 664
Terug naar het overzicht
Datum: 29 januari 2019
Auteur: Mariska

Het presenteren van een Klinische Geneesmiddelen Studie

Voorbereiding

Voordat een farmaceut een klinische studie start is er jaren van voorbereiding. Denk niet alleen aan de jarenlange voorbereiding van het geneesmiddel, maar ook een voorbereiding van materialen voor de studie. Zoals het schrijven van een studie protocol. Het benaderen van artsen of het ontwikkelen van een product logo. Hoe presenteert u een studie aan uw investigstors? In een ringband voor het studie protocol voorzien van studienaam en productlogo. Een map die zo uit de kast gepakt kan worden met tabbladen om alles te ordenen.

Geen design wel herkenbaar

Een herkenbaar product in studie fase is heel belangrijk. Het hoeft geen design te zijn, mag wel natuurlijk….:) Maar een herkenbare ringband in een herkenbare kleur. Mooi afgewerkt met boekbinderslinnen of een glans laminaat. Dat is herkenbaar. Straalt luxe uit en zorgt voor overzicht. Mooie tabbladen maken het geheel binnenin overzichtelijk. Een handig grijpgat in de rug voor het gemak. En een visitekaartjes venster om contact te zoeken met de CRA.

Extraatjes presenteren

Het is ondertussen bij iedereen bekend dat er tijdens een investigator meeting vele extraatjes worden gegeven. Op de inhoud van de extraatjes ga ik niet in, wel op hoe deze extraatjes worden gepresenteerd. In een leuk herkenbaar doosje beplakt met studie logo. Een vouwdoosje of een doosje met magneetsluiting. En hoe geef je na een meeting alle presentaties mee? Op een USB-stick in een wederom herkenbaar luxe doosje met lintsluiting.

Genoeg om over na te denken voorafgaand en tijdens een klinische geneesmiddelen studie. Lang niet iedereen staat er bij stil hoeveel werk erbij komt kijken. Goed om te weten dat u dat niet alleen hoeft te doen.

Over de auteur
Mariska
Mariska

Sales en marketing is mijn passie en zit in mijn bloed. Al jaren ben ik werkzaam in de commerciële sector. Mijn kracht en uitdaging zitten in relatiebeheer. Graag zoek ik naar nieuwe en verrassende mogelijkheden om uw product in een luxe verpakking te presenteren.

Lees ook

Het inpakken en opvullen van een pakket: zo pakt u het aan
6 ideeën voor originele en leuke relatiegeschenken
De ins en outs over de kleurentheorie

Ontdek de 1001 mogelijkheden

Wij geven snelle feedback over uw vragen en ideeën – per e-mail, telefonisch of face-to-face. Ieder product vraagt om een passende oplossing, oplage en afwerking. Vandaar dat wij begrijpen dat wij dat graag met u bespreken.

Contact
Wij scoren gemiddeld een 9,7 op basis van 31 beoordelingen Feedback