Bel ons
Bel direct voor een offerte
Bel 0348 - 474 664
Terug naar het overzicht
Datum: 29 januari 2019
Auteur: Mariska

Hoe geef je een leerling zijn rapport mee?

Rapportentijd

Het is weer tijd voor de rapporten op de basisscholen. Hoe geeft u een leerling zijn rapport mee? Waarin bewaart een leerling zijn portfolio? Ooit nagedacht dat u zich kunt onderscheiden als school met een mooie rapportmap? Een kind dat uw school uit huppelt met een prachtig rapport onder de arm.

Mogelijkheden

Er zijn vele mogelijkheden voor rapportmappen. Er is ruime keuze uit ringbanden, met een 2 of 4 ringsmechaniek. Ringbanden gemaakt van karton en volledig bedrukt met de huisstijl, logo en kleuren van uw school. Een ringband per leerling met naam (en groep) op de voorzijde. Verder zie je ook mappen met een venster aan binnenzijde of een grijpgat in de rug. Het is daarnaast ook erg mooi als de map tabbladen heeft voor rekenen, taal en andere vakken.

Er is ook een keuze om rapportmappen te maken van Polypropyleen of PVC. Losse mapjes met een snelhechter en voorzien van een elastiek als sluiting. Of met showtassen of een klemmechaniek. Ook deze rapportmappen kunnen voorzien worden van het logo en huisstijl van uw school.

Voor later

Ik heb hem ook nog; mijn rapport van de basisschool. Ik zal even moeten zoeken, want het is geen mooi ringbandje wat ik zo uit de kast pak. Maar toch, weggooien heb ik nooit gedaan. Je rapport van de basisschool bewaart je dus voor later. Voor je kinderen. Om ooit eens even terug te kijken en te ontdekken dat je kinderen stiekem toch wel erg veel op je lijken.

Leuk zo; om een rapportmap mee te geven voor jaren later!

Over de auteur
Mariska
Mariska

Sales en marketing is mijn passie en zit in mijn bloed. Al jaren ben ik werkzaam in de commerciële sector. Mijn kracht en uitdaging zitten in relatiebeheer. Graag zoek ik naar nieuwe en verrassende mogelijkheden om uw product in een luxe verpakking te presenteren.

Lees ook

Hoe papieren verpakkingen bijdragen aan een groene toekomst
Raster- en vectorbestanden: optimaliseer uw grafische ontwerpen
Een patroon maken voor de perfecte verpakking? Dit kan in Adobe Illustrator

Ontdek de 1001 mogelijkheden

U kunt het zo gek niet bedenken, of wij maken het mogelijk. Snelle feedback op uw vragen en ideeën? Mail, bel of bezoek ons voor een passende oplossing, oplage en afwerking van uw product.

Contact
Wij scoren gemiddeld een 9,7 op basis van 31 beoordelingen Feedback