Bel ons
Bel direct voor een offerte
Bel 0348 - 474 664
Terug naar het overzicht
Datum: 10 februari 2019
Auteur: Mariska

Introductie nieuwe trend met Pasen

Paasei

De paaseitjes liggen op ons te wachten in de supermarkten. Een trend die al jaren duurt. Veel chocolade en vooral lekker brunchen. Daar wordt op ingespeeld. Zegt u ook al jaren “nu al” het is toch veel te vroeg en dus nog lang geen Pasen. De commercie zit je op de hielen. De consument volgt de trend…

Nieuwe trend

Waarom is het niet tijd voor een nieuwe trend met Pasen? Eentje waar echt iedereen blij van wordt? De gever en de ontvanger. Hier komt ie: Het Paascadeau. Geen chocolade ei of het gele bosje tulpen, maar een waardevol cadeau. Net zoals het kerstcadeau of eindejaarsgeschenk of huwelijksgift. Natuurlijk mooi gepresenteerd in een luxe doos met magneetsluiting of een slotje of lintje of een mooie vouwdoos met goudfoliedruk. Dat cadeau verpakken; daar zijn wij nu goed in.

Iedereen blij

De gever, de ontvanger, maar zeker ook de producent. De producent van de inhoud en de producent van de luxe design verpakking. Het kan toch niet anders dat iedereen hier blij van wordt! Een nieuwe markt met Pasen, waarom niet! Moet vast even settelen. Kom op! Waardeer je medewerkers en relaties. Bewonder je liefste vriend en koester je buurman.

U kunt het een Paascadeau noemen, maar noem het een voorjaarsgeschenk of waarderingsblijk. Alles mag… 🙂

Denk niet groot, maar klein en fijn. Daar zijn wij ook goed in.

Over de auteur
Mariska
Mariska

Sales en marketing is mijn passie en zit in mijn bloed. Al jaren ben ik werkzaam in de commerciële sector. Mijn kracht en uitdaging zitten in relatiebeheer. Graag zoek ik naar nieuwe en verrassende mogelijkheden om uw product in een luxe verpakking te presenteren.

Lees ook

Hoe papieren verpakkingen bijdragen aan een groene toekomst
Raster- en vectorbestanden: optimaliseer uw grafische ontwerpen
Een patroon maken voor de perfecte verpakking? Dit kan in Adobe Illustrator

Ontdek de 1001 mogelijkheden

U kunt het zo gek niet bedenken, of wij maken het mogelijk. Snelle feedback op uw vragen en ideeën? Mail, bel of bezoek ons voor een passende oplossing, oplage en afwerking van uw product.

Contact
Wij scoren gemiddeld een 9,7 op basis van 31 beoordelingen Feedback