Bel ons
Bel direct voor een offerte
Bel 0348 - 474 664
Terug naar het overzicht
Datum: 7 januari 2019
Auteur: Mariska

Mooi DOOSJE helpt verkoop

Helemaal HIP

Het blijkt dat veel mensen op zoek zijn naar een mooi doosje. Het is helemaal HIP om je product te verpakken in een doosje met uitstraling. Een mooi doosje en niet alleen mooi in good looking. Mooie kleuren, goede tekst. Maar ook mooi van de gebruikte materialen zoals kwalitatief goed FSC karton, prachtige papiersoorten. Mooie omslagen van linnen, leer of suède. Allerlei kleuren en folies voor bedrukking. Er zijn vele mogelijkheden om het doosje te voorzien van de uitstraling die past bij het product of merk.

Verrast

Als de klant dan afrekent en zijn product wordt verpakt in een prachtig doosje. Wow, hoe verrast is de klant!?! Wat maakt het doosje een product compleet. Het product en het merk staat voorgoed hoog in aanzien van de klant. Nu de kunst dat de klant weer terug komt voor een nieuw product. Als de klant moet kiezen tussen een product in een doosje met uitstraling of zonder doosje, dan weet ik wel wat hij kiest. Hoe makkelijk is het om de klant te sturen in zijn keuze.

Bewaren

Natuurlijk gaat het de klant om het uiteindelijke product. Dat is het gebruiksvoorwerp. Maar het doosje zal bewaard worden. Mooi om het product weer tot een volgende keer in op de bergen. Mooi om te laten zien aan vrienden, familie, collega’s. Goed om te weten dat de styling van het product helemaal af is in een mooi doosje!

Vormen

Alle vormen en maten zijn mogelijk met doosjes. Niets is te afwijkend. Vouwdoosjes, autolock doosjes, doosjes met en zonder deksel. Magneetdoos, verzenddoos, schanierdoos. Doosjes met sluitingen van lintjes tot slotjes. Doosjes met handvat. Zelfs de binnenzijde bekleed met stof, foam of een passend interieur van karton.

Geen weggegooid geld om alleen een product te verpakken. Maar investeren in een doosje is een product neerzetten, de styling compleet maken. Het merk naam geven en bekendheid genereren.

Het doosje maakt het verschil!

Over de auteur
Mariska
Mariska

Sales en marketing is mijn passie en zit in mijn bloed. Al jaren ben ik werkzaam in de commerciële sector. Mijn kracht en uitdaging zitten in relatiebeheer. Graag zoek ik naar nieuwe en verrassende mogelijkheden om uw product in een luxe verpakking te presenteren.

Lees ook

Een retro of vintage look creëren met een verpakking
5 tips voor het maken van een goede retail verpakking
Hoe papieren verpakkingen bijdragen aan een groene toekomst

Ontdek de 1001 mogelijkheden

U kunt het zo gek niet bedenken, of wij maken het mogelijk. Snelle feedback op uw vragen en ideeën? Mail, bel of bezoek ons voor een passende oplossing, oplage en afwerking van uw product.

Contact
Wij scoren gemiddeld een 9,7 op basis van 31 beoordelingen Feedback