Bel ons
Bel direct voor een offerte
Bel 0348 - 474 664
Terug naar het overzicht
Datum: 11 oktober 2019
Auteur: Mariska

Tasje maakt het af

Draagtasjes

Draagtasjes van papier, je weet wel die je tegenwoordig krijgt bij elke winkel. Die, die maken wij. Tegenwoordig helemaal hip in alle soorten en maten en dus niet meer weg te denken uit alle winkelstraten nu de plastic tasjes verbannen zijn.

Niet alleen winkels vragen naar tasjes; ook andere branches gaan met papieren draagtasjes werken. Denk aan de makelaar die de paperassen in een mooie ringband meegeeft in een papieren tasje. Of de uitvaartondernemer die de laatste herinneringen overhandigt in een mooie doos met bijpassende draagtas. En natuurlijk de alom bekende wijntas. Nog steeds wordt er volop wijn cadeau gegeven voor allerlei gelegenheden en daar hoort een tas omheen. Een bedrijf die op een beurs staat en z’n bezoekers aan de stand iets persoonlijks wilt meegeven. In een tasje natuurlijk.

Maatwerk

Steeds vaker kiezen bedrijven ervoor om iets meer geld uit te geven aan marketing. Een tasje hoort er tegenwoordig helemaal bij. Deze natuurlijk op de mooiste manier gemaakt en volledig in de huisstijl. Wat nu zo leuk is aan tasjes, ze zijn te maken in allerlei breedtes en hoogtes. Eigenlijk is niets te gek. Dat is dus echt maatwerk. Maatwerk in de breedste zin van het woord. Dus voor zowel de maat als papiersoort en bedrukking. En natuurlijk nog de keuze voor een koord of lint.

Eén dingetje…

Er is slechts één dingetje waar je rekening mee moet houden en dat is de opmaak.  Belangrijk voor het ontwerp is om rekening te houden met de overlap. De overlap wordt op elkaar geplakt en het is natuurlijk mooier als het design mooi doorloopt.

Uitstraling

Echt er zijn talloze mogelijkheden. Als je wilt opvallen is een bijzondere papiersoort leuk. Bijzonder is bijvoorbeeld conqueror papier of wibalin papier. Allerlei papiersoorten van diverse texturen en laminaten zijn mogelijk.

De standaard papiersoort voor een tas is 170 grams gelamineerd MC papier. Dit is ook de minimale vereiste vanwege het gewicht.

Natuurlijk speelt ook het design een belangrijke rol in de totale uitstraling. Opvallend is om de vouwnaad een ander design te geven. En de uitvoering in foliedruk voor net ietsje meer glim.

Denk ook aan de binnenkant. Een glimmende bodem oogt ook net iets exclusiever. Of een extra bodemversteviging en versteviging aan de bovenzijde met karton in een contrasterende kleur.

Tenslotte nog het koordje of lintje. Hierin zijn vele kleuren mogelijk.

Wat u ook aanbiedt of meegeeft, maak het helemaal af en kies voor een tasje op maat.

Wij denken graag met u mee en staan voor u klaar.

Over de auteur
Mariska
Mariska

Sales en marketing is mijn passie en zit in mijn bloed. Al jaren ben ik werkzaam in de commerciële sector. Mijn kracht en uitdaging zitten in relatiebeheer. Graag zoek ik naar nieuwe en verrassende mogelijkheden om uw product in een luxe verpakking te presenteren.

Lees ook

Drukwerk lamineren? Zo kiest u tussen glanslaminaat en matlaminaat
Goodiebag samenstellen? 7 Ideeën voor een leuke goodiebag
Alles over foliedruk: geef verpakkingen een elegante uitstraling

Ontdek de 1001 mogelijkheden

Wij geven snelle feedback over uw vragen en ideeën – per e-mail, telefonisch of face-to-face. Ieder product vraagt om een passende oplossing, oplage en afwerking. Vandaar dat wij begrijpen dat wij dat graag met u bespreken.

Contact
Wij scoren gemiddeld een 9,7 op basis van 31 beoordelingen Feedback