Bel ons
Bel direct voor een offerte
Bel 0348 - 474 664
Terug naar het overzicht
Datum: 25 januari 2019
Auteur: Mariska

Uitvaartondernemers overhandigen laatste herinneringen

Uitvaartondernemers

Niet echt een leuk onderwerp om bij stil te staan. Eigenlijk willen we dat helemaal niet. Toch zijn er dagelijks velen die dat wel doen. De uitvaartondernemers. Het is hun business. En dus niet om snel geld te verdienen, maar om dierbaar en tastbaar herinneringen blijven te maken.

Veel paperassen

Kostbare documenten, omdat ze zoveel herinneringen geven. Documenten die belangrijk zijn om te bewaren voor allerlei instanties. Veel regelwerk en veel paperassen. Vanuit ons werk krijgen we steeds meer de vraag naar mooie en vooral luxe overhandigingsdozen. Een doos met deksel in A4 formaat volledig in de stijl van de uitvaartonderneming. Om alles in te verzamelen en netjes bij elkaar te houden.

Bewaren

De standaard PVC map maakt steeds meer plaats voor een luxe condoleance map omplakt met bijvoorbeeld boekbinderslinnen. Met aan de binnen -en/of buitenzijde een venster verwerkt voor de rouwkaart of foto. Er wordt ook gekozen voor een all-in-one herdenkingsdoos. Een mooi luxe magneetdoos waar alles inzit. Een condoleance map (ringband) en een of meerdere kaartdoosjes.

Overhandigen

De allerlaatste herinneringen tastbaar overhandigen aan de nabestaanden dat is wat men wil. Een mooi afscheid compleet maken door de USB-stick van de uitvaart te overhandigen in een luxe herinneringsdoosje voorzien van lintsluiting.

Luxe

Dat luxe van het doosje, map of tasje lijkt misschien wat overdreven, maar is het zeker niet.

Bedenk dat er slechts een mogelijkheid is om de herinneringen te overhandigen.

Over de auteur
Mariska
Mariska

Sales en marketing is mijn passie en zit in mijn bloed. Al jaren ben ik werkzaam in de commerciële sector. Mijn kracht en uitdaging zitten in relatiebeheer. Graag zoek ik naar nieuwe en verrassende mogelijkheden om uw product in een luxe verpakking te presenteren.

Lees ook

Een retro of vintage look creëren met een verpakking
5 tips voor het maken van een goede retail verpakking
Hoe papieren verpakkingen bijdragen aan een groene toekomst

Ontdek de 1001 mogelijkheden

U kunt het zo gek niet bedenken, of wij maken het mogelijk. Snelle feedback op uw vragen en ideeën? Mail, bel of bezoek ons voor een passende oplossing, oplage en afwerking van uw product.

Contact
Wij scoren gemiddeld een 9,7 op basis van 31 beoordelingen Feedback