Bel ons
Bel direct voor een offerte
Bel 0348 - 474 664
Terug naar het overzicht
Datum: 7 februari 2020
Auteur: Mariska

Opvallen in de markt; anders-dan-gewoon

De markt is vol

Als je de Dikke van Dalen erop naslaat betekent “opvallen”, duidelijk anders zijn of anders-dan-gewoon. En dat is het hem nou juist. De markt is overvol. Er zijn zo veel producten en zoveel bedrijven. Dan moet je wel anders-dan-gewoon zijn om op te vallen. Anders verdrinkt jouw product of bedrijf in de zee van veel. Lukt het dan om te blijven drijven?

Hoe val je op?

Wat heb je nodig om op te vallen? Om net even anders-dan-gewoon te zijn of om juist heel duidelijk anders te zijn. Opvallen met jouw product of bedrijf is uitstraling om te onthouden en te herkennen. En dat is eigenlijk helemaal niet moeilijk. Trek de stijl van je product of bedrijf overal in door. Niet alleen in het visitekaartje of labeltje. In alles, denk aan ringbanden met logo en in huisstijl. Winkel displays op maat gemaakt in kleur, logo en huisstijl. Je product opsturen in een verzenddoosje met logo en kleuren die passen bij uw bedrijf en product. In een mooie doos met deksel uw product meegeven. Luxe draagtas erbij helemaal in stijl.

Opvallen = naamsbekendheid

Alles hetzelfde is opvallen is anders-dan-gewoon. Anders-dan-gewoon geeft herkenning en dus naamsbekendheid. En dat wil elk bedrijf en vraagt elk product; terecht! Zeker in de grote zee van zoveel. Wij kunnen met veel passie, zorg en liefde voor presentatie dit samen maken. Geen standaard doos, maar een kleurrijke, eentje op maat en voorzien van prachtig drukwerk!

Bel ons en neem contact met ons op. Wij maken het graag!

Over de auteur
Mariska
Mariska

Sales en marketing is mijn passie en zit in mijn bloed. Al jaren ben ik werkzaam in de commerciële sector. Mijn kracht en uitdaging zitten in relatiebeheer. Graag zoek ik naar nieuwe en verrassende mogelijkheden om uw product in een luxe verpakking te presenteren.

Lees ook

Hoe papieren verpakkingen bijdragen aan een groene toekomst
Raster- en vectorbestanden: optimaliseer uw grafische ontwerpen
Een patroon maken voor de perfecte verpakking? Dit kan in Adobe Illustrator

Ontdek de 1001 mogelijkheden

U kunt het zo gek niet bedenken, of wij maken het mogelijk. Snelle feedback op uw vragen en ideeën? Mail, bel of bezoek ons voor een passende oplossing, oplage en afwerking van uw product.

Contact
Wij scoren gemiddeld een 9,7 op basis van 31 beoordelingen Feedback