Bel ons
Bel direct voor een offerte
Bel 0348 - 474 664
Terug naar het overzicht
Datum: 1 mei 2020
Auteur: Mariska

Uitbreiding in corona-tijd

Nieuwe productie

Wie denkt er nu aan om in deze bizarre tijd te gaan uitbreiden? Wij dus. Geboren in onze productiefamilie. Sinds 1 april 2020 hebben wij een nieuwe snelle productielijn in huis!

Bijzondere service

Met deze nieuwe productielijn kunnen we voor u snel en vakkundig ringbanden, ordners en magneetringbanden produceren. Niet alleen snel, maar ook in kleine oplages. Al vanaf 10 stuks staan de machines ook voor u te draaien. Tot een maximum van 150 ringbanden kunnen wij nog sneller leveren.

Drukwerk

Zelfs het drukwerk kunnen wij voor u verzorgen. Geheel naar eigen wens en smaak. Met de laminaat soorten zoals mat, glans, softtouch, krasvast of linnen. Ook verzorgen wij omslagen en spiegels met (boekbinders)linnen.
Print u liever zelf; dan maken wij uw ringbanden zodra het drukwerk bij ons binnen is.

Extra’s

Zelfs een ringband kunnen we superhandig en leuk maken. Denk aan transparante vensters voor een visitekaartje. Of een groter diagonaal, verticaal of horizontaal venster aan de binnen (of soms ook buiten)-zijde van de map. Ook handig kan een rugvenster zijn. En een complete ordner met een rugring, radosleuven of randbeschermers. Al deze extra’s maken wij ook met onze nieuwe productielijn. Sneller als anders. Ook de inhoud met tabbladen en tekstvellen kunnen wij voor uw verzorgen.

Iets anders

Naast ringbanden kunnen wij nu ook topkaarten en toonbankdisplays heel snel voor u maken. Ook in kleine oplages vanaf 10 stuks.

Met net zoveel passie, vakwerk, kwaliteit en liefde als altijd, maken wij voor u nu ook snel de mooiste ringbanden en displays. Neem gerust contact met ons op om te weten hoe snel, snel is en wat wij voor u kunnen betekenen. Wij helpen u graag.

Over de auteur
Mariska
Mariska

Sales en marketing is mijn passie en zit in mijn bloed. Al jaren ben ik werkzaam in de commerciële sector. Mijn kracht en uitdaging zitten in relatiebeheer. Graag zoek ik naar nieuwe en verrassende mogelijkheden om uw product in een luxe verpakking te presenteren.

Lees ook

Een patroon maken voor de perfecte verpakking? Dit kan in Adobe Illustrator
Klantloyaliteit verhogen met een luxe verpakking
Drukwerk lamineren? Zo kiest u tussen glanslaminaat en matlaminaat

Ontdek de 1001 mogelijkheden

U kunt het zo gek niet bedenken, of wij maken het mogelijk. Snelle feedback op uw vragen en ideeën? Mail, bel of bezoek ons voor een passende oplossing, oplage en afwerking van uw product.

Contact
Wij scoren gemiddeld een 9,7 op basis van 31 beoordelingen Feedback