Bel ons
Bel direct voor een offerte
Bel 0348 - 474 664
Terug naar het overzicht
Datum: 11 mei 2021
Auteur: Mariska

De nieuwe techniek voor luxe doosjes in kleine oplages

We breiden verder uit

Ook begin 2021 kunnen u met blijdschap meedelen dat onze productiefamilie verder is uitgebreid. In ons machinepark staat nu ook de allernieuwste productielijn met de KOLBUS GT 100. Een echte primeur waar we heel trots op zijn, want hierdoor kunnen we heel voordelig en nog sneller en preciezer kartonnen verpakkingen en presentatiedozen maken in kleine oplages!

Slimme techniek

Onze nieuwste aanwinst de KOLBUS GT 100 maakt gebruik van een slimme techniek, die het mogelijk maakt karton af te werken zonder dat daar een stansmes voor nodig is. Dat is goed nieuws, want veel van onze klanten zouden bijvoorbeeld graag een bijzondere magneetdoos of doos–dekselverpakking in kleine oplage laten maken. Door de hogere de opstartkosten voor het maken van een stansmes zien we dat onze klanten hiervan af zien.

Met deze nieuwe machine kunnen we zonder extra opstartkosten – en dus tegen een lagere kostprijs voor lage aantallen – direct aan de slag. De KOLBUS GT 100 gutst en snijdt het karton heel precies op basis van de stans. De v–groeven, die de machine maakt, geven het karton bovendien een nóg strakkere hoekafwerking. Zo maken we in korte tijd de gewenste verpakking.

Kleine aantallen

We zien in de markt niet alleen een verhoogde vraag naar luxe verpakkingen en presentatiedozen, maar vooral ook naar kleine aantallen. Onze nieuwe productielijn met de KOLBUS GT 100 maakt dit allemaal bereikbaar.

Maar dat is niet alles. Omdat er geen sprake is van hoge stansmeskosten, is ook het laten maken van eventuele proefmodellen van uw verpakkingen bijzonder betaalbaar.

Niets is ons nu meer te gek; of u een schuifdoosjes, magneetdoos of een doos-deksel wenst, we kunnen alles maken en staan dan ook graag klaar om samen met u te “prototypen” tot u de voor u perfecte verpakking in handen heeft.

Over de auteur
Mariska
Mariska

Sales en marketing is mijn passie en zit in mijn bloed. Al jaren ben ik werkzaam in de commerciële sector. Mijn kracht en uitdaging zitten in relatiebeheer. Graag zoek ik naar nieuwe en verrassende mogelijkheden om uw product in een luxe verpakking te presenteren.

Lees ook

Hoe papieren verpakkingen bijdragen aan een groene toekomst
Raster- en vectorbestanden: optimaliseer uw grafische ontwerpen
Een patroon maken voor de perfecte verpakking? Dit kan in Adobe Illustrator

Ontdek de 1001 mogelijkheden

U kunt het zo gek niet bedenken, of wij maken het mogelijk. Snelle feedback op uw vragen en ideeën? Mail, bel of bezoek ons voor een passende oplossing, oplage en afwerking van uw product.

Contact
Wij scoren gemiddeld een 9,7 op basis van 31 beoordelingen Feedback