Bel ons
Bel direct voor een offerte
Bel 0348 - 474 664
Terug naar het overzicht
Datum: 9 maart 2021
Auteur: Mariska

Steeds meer aandacht voor de verpakking

Andere tijd

Wat brengt deze tijd ons allemaal. Niet alleen het negatieve. Zeker ook een veranderd denken. Handeldrijven dat kunnen wij Hollanders als de beste. We hebben al naam vanaf de VOC tenslotte… Onze handel blijft doorgaan, maar wel anders. Oog voor het mooie en niet alleen meer de bulk. Aandacht geven aan details, het fijne, het sublieme. Andere tijden geeft andere aandacht.

Trend was al gezet

De trend van online verkoop was al eerder gezet. Maar deze tijd verplicht ons ertoe om alles aan te bieden via het wereld wijde web.  Naast de velen webshops en digitale diensten die er al waren, zijn er ‘even more’ bijgekomen. De meest uiteenlopende branches bieden hun producten en diensten nu online aan.

Compleet

Iedereen wil opvallen en vooral blijven doorgaan. Je ziet een verschuiving in de aandacht voor detail. Aandacht voor een ringband compleet in huisstijl met logo, een koffer met presentatieproducten, perfect passend magneetdoosje afgewerkt met de mooiste materialen. En ook nog aandacht voor een herkenbare verzenddoos. Het beeld moet compleet en in-1-keer goed zijn.

Waarde

Juist door die aandacht geeft en krijgt u meerwaarde. Het product of dienst komt professioneler over. Een zorgvuldig gekozen verpakking van bijv. een schuifdoosje. Een doos waar zowel het product als informatie boekje inzit. Dat geeft juist dat extra wow-gevoel bij de klant.

Wat u ervoor terugkrijgt is een fysieke en emotionele hogere waardering als bedrijf.

To the point

Ook uw bedrijf of product omhoogtillen met een mooie verpakking? U zult zeker niet de eerste zijn en ook niet de laatste. Maak uw bedrijf kostbaar. Wij kunnen u helpen en maken al jaren de mooiste luxe doosjes, magneetdozen, (magneet)ringbanden, ordners en tassen. In grote en zeker ook kleine oplages.

Laat u inspireren door alles wat we hebben gemaakt!

Over de auteur
Mariska
Mariska

Sales en marketing is mijn passie en zit in mijn bloed. Al jaren ben ik werkzaam in de commerciële sector. Mijn kracht en uitdaging zitten in relatiebeheer. Graag zoek ik naar nieuwe en verrassende mogelijkheden om uw product in een luxe verpakking te presenteren.

Lees ook

Hoe papieren verpakkingen bijdragen aan een groene toekomst
Raster- en vectorbestanden: optimaliseer uw grafische ontwerpen
Een patroon maken voor de perfecte verpakking? Dit kan in Adobe Illustrator

Ontdek de 1001 mogelijkheden

U kunt het zo gek niet bedenken, of wij maken het mogelijk. Snelle feedback op uw vragen en ideeën? Mail, bel of bezoek ons voor een passende oplossing, oplage en afwerking van uw product.

Contact
Wij scoren gemiddeld een 9,7 op basis van 31 beoordelingen Feedback