Bel ons
Bel direct voor een offerte
Bel 0348 - 474 664
Terug naar het overzicht
Datum: 24 april 2021
Auteur: Mariska

Vier je geluk – Gerina van Gelder

Storytelling – verhaal achter de klant

Omdat we allemaal wel eens behoefte hebben aan een leuk, positief verhaal, beschrijf ik in deze blog een interview met Gerina van Gelder.

Gerina runt haar eigen bedrijf Vier je Geluk . Officieel is zij een weddingplanner voor bruidsparen, maar daarnaast ook ceremoniemeester en wijst zij graag de weg over het wanneer en wat rondom een trouwerij.

Voor ons een enthousiaste klant met een bijzonder leuk bedrijf. Maar hoe en vooral waarom hebben wij, als de Voogt Systemen, een relatie met een bedrijf als Vier je Geluk? Lees hieronder het verhaal.

Eigen boek

Hoe leuk is het als je zo gedreven bent voor je vak en je al tijden rondloopt om met al je bruisende ideeën iets meer te doen… en dus het idee hebt om een boek voor aanstaande bruidsparen uit te brengen. Met natuurlijk in het achterhoofd om zo nog meer bruidsparen te kunnen bedienen. Er is tenslotte een maximum aan je kunnen…

Zo praktisch al Gerina is, zo praktisch moest ook het boek zijn. Een bruiloftsplanner waarin echt niets vergeten wordt.

Samen verder

En zo werd de zoektocht gestart om het idee echt vorm te gaan geven. Lang leve internet. Via Google waren we al snel gevonden en ook het leuke toegankelijke contact zorgde voor een snelle keuze voor Gerina om met ons samen dit boek te gaan ontwikkelen.

De uitstraling was duidelijk; vooral chique moest het worden. Veel goud, maar ook praktisch. Een A4 maat, want iedereen print op A4 en zo heb je alles bij elkaar. Een praktisch werkboek voor onder de arm. En afgewerkt met materiaal wat tegen een stootje of beetje vuil kan voor op de bank met chips.

Samen hebben we voor alle wensen keuzes gemaakt. De wens om echt alleen voor goud te gaan kon niet helemaal worden voldaan. Een gouden ringband mechaniek heeft plaats gemaakt voor eentje in nikkelkleur. Er werd een stempel gemaakt van het logo voor de goudfolie druk. De kleur werd hier in huis uitzocht aan de hand van kleurenstalen. Het type softtouch matlaminaat werd op advies gekozen. Juist weer voor dat beetje vuil wat er gemakkelijk af kan.

Niet alleen de ringband is gemaakt. Maar het werkboek in zijn geheel. Zo zijn ook de tabbladen gemaakt met dezelfde look en feel. Zelfs de inhoud is door ons verzorgd. Op en top compleet dus.

Vier je geluk - Gerina van Gelder

Succes

Binnen no-time waren alle 250 werkboeken uitverkocht. Een eigen boek uitbrengen is een grote stap en natuurlijk hoop je dat het aanslaat. Hoe belangrijk is het om daarin professioneel begeleid te worden in de praktische uitvoering. Helemaal in een veranderlijke tijd. En het succes kan worden gevierd. Zelfs zo dat een herdruk ook al is gemaakt.

Een eigen boek; zelf ontwikkeld en bedacht, helemaal naar wens uitgevoerd. Zoals Gerina zelf zegt, boden wij een compleet pakket, persoonlijke aanpak, goede en snelle service en de mogelijkheid voor kleine oplages, een enorme pre. Alles bij elkaar de juiste sleutel voor een groot succes.

Benieuwd naar Gerina’s boek? Of naar nog meer voorbeelden en vormen van ringbanden, ordners, presentatiemappen, schrijfmappen, cassettes, doosbanden, tabbladen of zelfs koffertjes? Neem een kijkje op onze product pagina. Of neem contact met ons op en deel uw wensen.

We helpen u graag!

Over de auteur
Mariska
Mariska

Sales en marketing is mijn passie en zit in mijn bloed. Al jaren ben ik werkzaam in de commerciële sector. Mijn kracht en uitdaging zitten in relatiebeheer. Graag zoek ik naar nieuwe en verrassende mogelijkheden om uw product in een luxe verpakking te presenteren.

Lees ook

Drukwerk lamineren? Zo kiest u tussen glanslaminaat en matlaminaat
Goodiebag samenstellen? 7 Ideeën voor een leuke goodiebag
Alles over foliedruk: geef verpakkingen een elegante uitstraling

Ontdek de 1001 mogelijkheden

Wij geven snelle feedback over uw vragen en ideeën – per e-mail, telefonisch of face-to-face. Ieder product vraagt om een passende oplossing, oplage en afwerking. Vandaar dat wij begrijpen dat wij dat graag met u bespreken.

Contact
Wij scoren gemiddeld een 9,7 op basis van 31 beoordelingen Feedback