Bel ons
Bel direct voor een offerte
Bel 0348 - 474 664
Terug naar het overzicht
Datum: 19 oktober 2022
Auteur: Mariska

De tijd van Zomer naar de Kerst

De vakantiebubbel van de zomer die houden we toch allemaal zo lang mogelijk vast. Toch denken we al volop aan kerst. Van de ene bubbel in de andere bubbel. En dan wel of niet letterlijk genomen.

Tijd

Wij als productiebedrijf staan klaar voor het maken van de mooiste eindejaarsverpakkingen. Iedereen ziet immers in juli al pepernoten in de winkel liggen. En wie weet liggen dit jaar de paaseitjes ook een dag na de oliebollen in de schappen. Trouwens, we boeken het liefst onze vakantie voor volgend jaar zomer ook nu al… Maar dat is niet de reden waarom wij nu al beginnen met de verpakkingen voor eindejaarsgeschenken. Een luxe doos is een sieraad geworden om het cadeau wat erin zit. En daar besteden we alle tijd aan. Tijd om de mooiste doos te ontwerpen en met de mooiste designs te beplakken. Tijd om hem vakkundig met onze vernieuwde en up-to-date productielijn te maken. En tijd om ze op tijd bij u te leveren, zodat u alle tijd heeft om ze uit te delen. Tijd om voor iedereen zoiets moois te maken.

Sieraad

Of het nu om een luxe doos met deksel en interieur gaat of een schuifdoos of magneetdoosje. Elke doosje is uniek in zijn vorm en uiterlijk en mag er zijn! Een sieraad om te geven. Deze “sieraden” zijn populair. De verpakking zegt iets over de gever. Aandacht aan het product om iets bijzonders aan het einde van het jaar te geven. We zien een steeds grotere vraag naar luxe doosjes. Er wordt aandacht gegeven aan iets unieks.

Uniek

Uniek is ook het ‘tegenovergestelde’ van massaal. Daarom is het ook zo fijn als een luxe doosje ook uniek kan blijven en daarom maken wij doosjes in elke oplage! Wij vinden dat iedereen een uniek doosje moet kunnen krijgen en laten maken. Wij hebben de tijd voor iedereen die dat wilt of het gaat om enkele stuks of een pallet vol. We maken en leveren met een snelle tijd. En kunnen daarin adviseren en helpen. We staat er klaar voor!

Over de auteur
Mariska
Mariska

Sales en marketing is mijn passie en zit in mijn bloed. Al jaren ben ik werkzaam in de commerciële sector. Mijn kracht en uitdaging zitten in relatiebeheer. Graag zoek ik naar nieuwe en verrassende mogelijkheden om uw product in een luxe verpakking te presenteren.

Lees ook

Hoe papieren verpakkingen bijdragen aan een groene toekomst
Raster- en vectorbestanden: optimaliseer uw grafische ontwerpen
Een patroon maken voor de perfecte verpakking? Dit kan in Adobe Illustrator

Ontdek de 1001 mogelijkheden

U kunt het zo gek niet bedenken, of wij maken het mogelijk. Snelle feedback op uw vragen en ideeën? Mail, bel of bezoek ons voor een passende oplossing, oplage en afwerking van uw product.

Contact
Wij scoren gemiddeld een 9,7 op basis van 31 beoordelingen Feedback