Bel ons
Bel direct voor een offerte
Bel 0348 - 474 664

Specialist in de bouw

De Voogt is al meer dan 60 jaar producent van ringbanden, doosbanden en cassettes . Door onze jarenlange ervaring en ons unieke machinepark zijn wij een partner voor de bouw. Groot of klein, wij maken voor u een uniek product. Al vanaf 10 stuks.

PRESENTEREN

Koffertje of doos met materialen

In de bouw branche is veel te kiezen. Het presenteren van alle materialen is belangrijk. Een doos met inhoud van de diverse soorten is ideaal. Alles bij elkaar in 1 doos. En voorzien van een handvat en een stevige magneetsluiting een geweldig koffertje. Heel makkelijk mee te nemen voor onderweg. Zo wordt het kiezen wat gemakkelijker gemaakt. Voor het opsturen van materialen, brochures of meer kunt u ook denken aan een verzenddoos die door de brievenbus past. Deze verzenddoos wordt gemaakt van golfkarton en kan worden voorzien van volledige bedrukking

Offerte en bouwtraject in een map

Hoe onderscheidt u zich als aannemer van alle andere aanbieders? Kies een offertemap met uw eigen bedrijfsnaam, logo en design. Ook voor alle paperassen tijdens het bouwtraject kunt u prachtige ringbanden laten maken. De mappen worden voorzien van hoge kwaliteit drukwerk dat wordt afgewerkt met een mat, glans, softtouch of een linnenlaminaat. Heeft u zelf geen mogelijkheid een drukbestand te maken, geen probleem ook dit kunnen wij voor u verzorgen! De bedrukte mappen worden door ons al geleverd vanaf 10 stuks.

Laat u inspireren

Klik hier voor meer inspiratie

Ontdek de 1001 mogelijkheden

Wij geven snelle feedback over uw vragen en ideeën – per e-mail, telefonisch of face-to-face. Ieder product vraagt om een passende oplossing, oplage en afwerking. Vandaar dat wij begrijpen dat wij dat graag met u bespreken.

Contact
Wij scoren gemiddeld een 9,7 op basis van 31 beoordelingen Feedback