Bel ons
Bel direct voor een offerte
Bel 0348 - 474 664

Specialist in de financiële dienstverlening

De Voogt is al meer dan 60 jaar producent van ringbanden, ordners en magneetringbanden. Door onze jarenlange ervaring en ons unieke machinepark zijn wij een partner voor de financiële dienstverlening. Groot of klein, wij maken voor u een uniek product. Al vanaf 10 stuks.

Ordners en ringbanden

Ordners en ringbanden

Diverse hoogtes, mechanieken en afwerkingen

Aanvragen
Tabbladen

Tabbladen

Tabbladen met verschillende tabs en boorgaten

Aanvragen
Offertemappen

Offertemappen

Offertemappen in diverse uitvoeringen

Aanvragen
Financiële dienstverlening

Onderscheidend in de financiële dienstverlening

Er gaan veel paperassen rond in de financiële wereld. Niet alles kan digitaal. Hoe houdt u alles gescheiden en bij elkaar? Wilt u zich onderscheiden? Kies dan voor een ringband of map volledig bedrukt met uw eigen bedrijfsnaam en logo. U kunt denken aan ringband met en zonder magneetsluiting, contractmappen, ordners. Er zijn verschillende ringbandmechanieken mogelijk.

De mappen worden voorzien van hoge kwaliteit drukwerk dat wordt afgewerkt met een mat, glans, soft-touch of een linnenlaminaat. Heeft u zelf geen mogelijkheid een drukbestand te maken, geen probleem ook dit kunnen wij voor u verzorgen! Tevens kunnen we zorgen voor rug -en/of visitekaart vensters in de mappen.

De bedrukte mappen voor uw financiële dienstverlening worden door ons al geleverd vanaf 10 stuks.

Neem contact op Meer over De Voogt

Laat u inspireren

Veelgestelde vragen over Financiële dienstverlening

Iedere maat en hoogte is mogelijk. Alles wordt op maat geproduceerd.

Mappen, zoals ringbanden, ordners en offertemapjes kunnen we leveren vanaf 1 stuk. Voor tabbladen geldt een minimale afname van 10 sets.

Voor een oplage tot ca 200 stuks kunt u rekenen op 11 werkdagen. Voor een oplage >250 stuks is de levertijd ca. 14 werkdagen. Tabbladen kunnen we met enkele werkdagen leveren.

Ervaringen van onze klanten

Prima bij het handje genomen tijdens het productieproces. Prima prijs, kreeg bij meerdere bedrijven een negatieve feedback dat het voor mijn budget nooit zou lukken … Uiteindelijk ligt er een kwalitatief fantastisch eindproduct. Geheel naar de hoge kwaliteitsmaatstaf van de klant!

Roy van de Zand
Roy van de Zand
Eigenaar/Directeur Factor-Z, Baarn

De Voogt Systemen is al een aantal jaren naar tevredenheid de leverancier voor onze ringbanden. De communicatie is goed en de kwaliteit van de ringbanden is prima.

Peter Gerrickens
Peter Gerrickens
Eigenaar Gerrickens Training & Advies, Den Bosch

Wij bestellen al jaren ringbanden en tabbladen sets bij De Voogt. Keer op keer zijn we zeer tevreden over de kwaliteit van de producten en de snelle, persoonlijke service. Als er onverhoopt toch iets fout gaat, dan wordt het altijd keurig opgelost.

Manon
Manon
Project Manager Hyphen Projects, Hilversum

Ontdek de 1001 mogelijkheden

U kunt het zo gek niet bedenken, of wij maken het mogelijk. Snelle feedback op uw vragen en ideeën? Mail, bel of bezoek ons voor een passende oplossing, oplage en afwerking van uw product.

Contact
Wij scoren gemiddeld een 9,7 op basis van 31 beoordelingen Feedback