Bel ons
Bel direct voor een offerte
Bel 0348 - 474 664

Specialist in de financiële dienstverlening

De Voogt is al meer dan 60 jaar producent van ringbanden, ordners en magneetringbanden. Door onze jarenlange ervaring en ons unieke machinepark zijn wij een partner voor de financiële dienstverlening. Groot of klein, wij maken voor u een uniek product. Al vanaf 10 stuks.

ONDERSCHEIDEN

Presenteren en bewaren

Er gaan veel paperassen rond in de financiële wereld. Niet alles kan digitaal. Hoe houdt u alles gescheiden en bij elkaar? Wilt u zich onderscheiden? Kies dan voor een ringband of map volledig bedrukt met uw eigen bedrijfsnaam en logo. U kunt denken aan ringband met en zonder magneetsluiting, contractmappen, ordners. Er zijn verschillende ringbandmechanieken mogelijk.

De mappen worden voorzien van hoge kwaliteit drukwerk dat wordt afgewerkt met een mat, glans, softtouch of een linnenlaminaat. Heeft u zelf geen mogelijkheid een drukbestand te maken, geen probleem ook dit kunnen wij voor u verzorgen! Tevens kunnen we zorgen voor rug -en/of visitekaart vensters in de mappen.

De bedrukte mappen voor uw financiele dienstverlening worden door ons al geleverd vanaf 10 stuks.

Laat u inspireren

Klik hier voor meer inspiratie

Ontdek de 1001 mogelijkheden

Wij geven snelle feedback over uw vragen en ideeën – per e-mail, telefonisch of face-to-face. Ieder product vraagt om een passende oplossing, oplage en afwerking. Vandaar dat wij begrijpen dat wij dat graag met u bespreken.

Contact
Wij scoren gemiddeld een 9,7 op basis van 31 beoordelingen Feedback