Bel ons
Bel direct voor een offerte
Bel 0348 - 474 664

Partner voor goede doelen

De Voogt is al meer dan 60 jaar producent van dozen, magneetdozen en verpakkingen. Door onze jarenlange ervaring en ons unieke machinepark zijn wij een partner voor goede doelen. Groot of klein, wij maken voor u een uniek product. Al vanaf 10 stuks.

BEWAREN

Herkenbare map

Een goed doel geeft vaak contracten en brochures uit. Deze kunnen herkenbaar worden gepresenteerd en bewaard in een mooie contractmap. Volledig omplakt met diverse soorten laminaat in mat of hoogglans. Voor een chiquere look kan dit ook met linnen of balacron (kunstleder). Daarnaast natuurlijk voorzien van uw eigen design en logo.

Cadeautje

Als dank geeft een goede doelen organisatie de donateur vaak een cadeautje. Verpakt in een mooi vouwdoosje, een chiquere magneetdoos of een leuk doosje met aparte sluiting. Vouwdoosjes kunnen worden gemaakt van golf -of sulfaatkarton en volledig worden voorzien van bedrukking. Daarnaast kunnen allerlei doosjes op maat gemaakt worden van karton en omplakt met diverse soorten laminaat in mat of hoogglans, linnen of balacron (kunstleder). Ook kunnen zij worden voorzien van diverse sluitingen en slotjes.

Spaardoosje

Voor kinderen ontwikkelen patiëntenorganisaties vaak een spaarsysteem om alle onderzoeken toch enigszins leuk te maken. Zo is voor de hartstichting deze Tikkies doos ontwikkeld. Een magneetdoos die zowel aan de buiten -als binnenzijde is omplakt met rood linnen.

Laat u inspireren

Klik hier voor meer inspiratie

Ontdek de 1001 mogelijkheden

Wij geven snelle feedback over uw vragen en ideeën – per e-mail, telefonisch of face-to-face. Ieder product vraagt om een passende oplossing, oplage en afwerking. Vandaar dat wij begrijpen dat wij dat graag met u bespreken.

Contact
Wij scoren gemiddeld een 9,7 op basis van 31 beoordelingen Feedback