Bel ons
Bel direct voor een offerte
Bel 0348 - 474 664

Partner voor goede doelen

De Voogt is al meer dan 60 jaar producent van dozen, magneetdozen en verpakkingen. Door onze jarenlange ervaring en ons unieke machinepark zijn wij een partner voor goede doelen. Groot of klein, wij maken voor u een uniek product. Al vanaf 10 stuks.

Doos met deksel

Doos met deksel

In verschillende maten en afwerkingen

Aanvragen
Magneetdoosje

Magneetdoosje

In verschillende maten en afwerkingen

Aanvragen
Kraagdoosje

Kraagdoosje

In verschillende maten en afwerkingen

Aanvragen
Goede doelen

Onderscheidend in verpakkingen

Een goed doel geeft vaak contracten en brochures uit. Deze kunnen herkenbaar worden gepresenteerd en bewaard in een mooie contractmap. Volledig omplakt met diverse soorten laminaat in mat of hoogglans. Voor een chiquere look kan dit ook met linnen of balacron (kunstleder). Daarnaast natuurlijk voorzien van uw eigen design en logo.

Als dank geeft een goede doelen organisatie de donateur vaak een cadeautje. Verpakt in een mooi vouwdoosje, een chiquere magneetdoos of een leuk doosje met aparte sluiting. Vouwdoosjes kunnen worden gemaakt van golf -of sulfaatkarton en volledig worden voorzien van bedrukking. Daarnaast kunnen allerlei doosjes op maat gemaakt worden van karton en omplakt met diverse soorten laminaat in mat of hoogglans, linnen of balacron (kunstleder). Ook kunnen zij worden voorzien van diverse sluitingen en slotjes.

Voor kinderen ontwikkelen patiëntenorganisaties vaak een spaarsysteem om alle onderzoeken toch enigszins leuk te maken. Zo is voor de hartstichting deze Tikkies doos ontwikkeld. Een magneetdoos die zowel aan de buiten -als binnenzijde is omplakt met rood linnen.

Neem contact op Meer over De Voogt

Laat u inspireren

Veelgestelde vragen over Goede doelen

Voor dozen en tassen kunt u rekening houden met een levertijd van 20-25 werkdagen. Voor een oplage tot ca 200 stuks kunt u rekenen op 11 werkdagen. Voor een oplage >250 stuks is de levertijd ca. 14 werkdagen.

Alles kan besteld worden vanaf 1 stuk.

Jazeker, we maken alles op maat en stijl geheel volgens wens. Tevens zijn er vele mogelijkheden in afwerking.

Ervaringen van onze klanten

Prima bij het handje genomen tijdens het productieproces. Prima prijs, kreeg bij meerdere bedrijven een negatieve feedback dat het voor mijn budget nooit zou lukken … Uiteindelijk ligt er een kwalitatief fantastisch eindproduct. Geheel naar de hoge kwaliteitsmaatstaf van de klant!

Roy van de Zand
Roy van de Zand
Eigenaar/Directeur Factor-Z, Baarn

“Wij zijn zeer tevreden over De Voogt als onze mappen- en monsterdozenleverancier. Wij hebben twee mooie varianten op maat gemaakte monsterdozen en sinds kort een bijpassende informatiemap volledig in lijn van onze huisstijl. Over deze middelen krijgen we regelmatig complimenten. De Voogt denkt altijd met ons mee over het ontwerp en de details die bij de ontwikkeling van een nieuw communicatiemiddel of bij een herdruk komen kijken. Ook bieden zij een goede service en een snelle levering en zijn we erg te spreken over de prettige samenwerking.”

Sharon van der Linden
Sharon van der Linden
Sharon van der Linden Holonite B.V., Tholen

De Voogt Systemen, een zeer betrouwbare partij. Alles wordt goed voorbereid, geen gezeur over een drukproef meer of minder. Prijs kwaliteit verhouding is meer dan top! Levertijden worden goed nagekomen.

Ik ben blij met jullie!

Henri
Henri
anoniem anoniem, anoniem

Ontdek de 1001 mogelijkheden

U kunt het zo gek niet bedenken, of wij maken het mogelijk. Snelle feedback op uw vragen en ideeën? Mail, bel of bezoek ons voor een passende oplossing, oplage en afwerking van uw product.

Contact
Wij scoren gemiddeld een 9,7 op basis van 31 beoordelingen Feedback