Bel ons
Bel direct voor een offerte
Bel 0348 - 474 664

Partner in de horeca

De Voogt is al meer dan 60 jaar producent van menukaarten, ringbanden, dozen en verpakkingen. Door onze jarenlange ervaring en ons unieke machinepark zijn wij een partner voor de horeca. Groot of klein, wij maken voor u een uniek product. Al vanaf 10 stuks.

Presenteren

Menukaart

In de horeca draait het om originaliteit. Origineel zijn in het presenteren van het menu. Met een luxe menukaart. Voor restaurant Karel V in Utrecht hebben we deze menu -en wijnkaarten mogen ontwerpen. Deze kaarten zijn gemaakt van 2mm dik karton en zowel binnen -en buitenzijde omplakt met zwart balacron voorzien van opdruk in goudfolie. De inhoud is vastgezet met zogen. bus schroeven.

Luxe horecaverpakking

Het is een kunst om uw horecaproduct op een luxe manier te presenteren. Denk aan een luxe magneetdoos met interieurtje voor heerlijke bonbons. Of een doos met deksel voorzien van stansgaten voor een ambachtelijke worst. Een mooi tasje om het helemaal af te maken.
Doosjes en tasjes voor de horeca kunnen worden gemaakt van verschillende materialen en volledig worden voorzien van drukwerk in allerlei uitvoeringen. Wij kunnen het allemaal voor u maken.

Laat u inspireren

Klik hier voor meer inspiratie

Ontdek de 1001 mogelijkheden

Wij geven snelle feedback over uw vragen en ideeën – per e-mail, telefonisch of face-to-face. Ieder product vraagt om een passende oplossing, oplage en afwerking. Vandaar dat wij begrijpen dat wij dat graag met u bespreken.

Contact
Wij scoren gemiddeld een 9,7 op basis van 31 beoordelingen Feedback