Bel ons
Bel direct voor een offerte
Bel 0348 - 474 664

Partner in de horeca

De Voogt is al meer dan 60 jaar producent van menukaarten, ringbanden, dozen en verpakkingen. Door onze jarenlange ervaring en ons unieke machinepark zijn wij een partner voor de horeca. Groot of klein, wij maken voor u een uniek product. Al vanaf 10 stuks.

Pizzadozen

Pizzadozen

Diverse afwerkingen mogelijk

Aanvragen
Doosjes

Doosjes

Magneetdoosjes, schuifdoosjes, doos met deksel

Aanvragen
Tassen

Tassen

Wijntassen en meer

Aanvragen
Horeca

Onderscheidend in de Horeca

In de horeca draait het om originaliteit. Origineel zijn in het presenteren van het menu. Met een luxe menukaart. Voor restaurant Karel V in Utrecht hebben we deze menu -en wijnkaarten mogen ontwerpen. Deze kaarten zijn gemaakt van 2mm dik karton en zowel binnen -en buitenzijde omplakt met zwart balacron voorzien van opdruk in goudfolie. De inhoud is vastgezet met zogen. bus schroeven.

Het is een kunst om uw horeca-product op een luxe manier te presenteren. Denk aan een luxe magneetdoos met interieurtje voor heerlijke bonbons. Of een doos met deksel voorzien van stansgaten voor een ambachtelijke worst. Een mooi tasje om het helemaal af te maken. Doosjes en tasjes voor de horeca kunnen worden gemaakt van verschillende materialen en volledig worden voorzien van drukwerk in allerlei uitvoeringen. Wij kunnen het allemaal voor u maken.

Neem contact op Meer over De Voogt

Laat u inspireren

Veelgestelde vragen over Horeca

Voor dozen en tassen kunt u rekening houden met een levertijd van 20-25 werkdagen.

Alles kan besteld worden vanaf 1 stuk.

Jazeker, we maken alles op maat en stijl geheel volgens wens. Er zijn vele mogelijkheden in afwerking.

Ervaringen van onze klanten

Wanneer je op zoek bent naar een betrouwbare, goede leverancier, is De Voogt zeker een aanrader. Het assortiment is breed en ze denken heel fijn met je mee, wanneer je een vraag neerlegt. Het eindproduct is altijd van hoge kwaliteit en de communicatie verloopt heel soepel. Echt een topbedrijf!

Mandy Bronsgeest
Mandy Bronsgeest
Grafisch ontwerper ORANJEBRUIN grafisch ontwerp, Den Haag

Prima bij het handje genomen tijdens het productieproces. Prima prijs, kreeg bij meerdere bedrijven een negatieve feedback dat het voor mijn budget nooit zou lukken … Uiteindelijk ligt er een kwalitatief fantastisch eindproduct. Geheel naar de hoge kwaliteitsmaatstaf van de klant!

Roy van de Zand
Roy van de Zand
Eigenaar/Directeur Factor-Z, Baarn

Helemaal Top. Goed en duidelijk geholpen. En waar het om gaat. Een heel mooi product voor ons gemaakt. Complimenten hier voor.

Wout  Vugts
Wout Vugts
DGA VSB Wellness en Interieur, Diessen

Ontdek de 1001 mogelijkheden

U kunt het zo gek niet bedenken, of wij maken het mogelijk. Snelle feedback op uw vragen en ideeën? Mail, bel of bezoek ons voor een passende oplossing, oplage en afwerking van uw product.

Contact
Wij scoren gemiddeld een 9,7 op basis van 31 beoordelingen Feedback