Bel ons
Bel direct voor een offerte
Bel 0348 - 474 664

Specialist in makelaardij

De Voogt is al meer dan 60 jaar producent van ringbanden, doosbanden en ordners. Door onze jarenlange ervaring en ons unieke machinepark zijn wij een partner voor de makelaardij. Groot of klein, wij maken voor u een uniek product. Al vanaf 10 stuks.

ONDERSCHEIDEN

Presenteren en bewaren

Er gaan veel paperassen rond in de makelaardij. Niet alles kan digitaal. Hoe houdt u alles gescheiden en bij elkaar? Wilt u zich onderscheiden? Kies dan voor een ringband of map volledig bedrukt met uw eigen design, bedrijfsnaam en logo. U kunt denken aan ringband met en zonder magneetsluiting, contractmappen, ordners. Er zijn verschillende ringbandmechanieken mogelijk.

De mappen worden voorzien van hoge kwaliteit drukwerk dat wordt afgewerkt met een mat, glans, softtouch of een linnenlaminaat. Heeft u zelf geen mogelijkheid een drukbestand te maken, geen probleem ook dit kunnen wij voor u verzorgen! Tevens kunnen we zorgen voor rug -en/of visite kaart vensters in de mappen. Ook kunnen we volledig bedrukte tabbladen maken.

De bedrukte mappen worden door ons al geleverd vanaf 10 stuks.

Verzenden

Voor het opsturen van belangrijke documenten of brochures in de makelaardij branche kunt u ook denken aan een verzenddoos die door de brievenbus past. Deze verzenddoos wordt gemaakt van golfkarton en kan worden voorzien van volledige bedrukking. Ook weer in uw eigen huisstijl.

Geschenk

We zien steeds vaker in de makelaardij dat als dank een leuk cadeautje wordt gegeven aan de kopende of verkopende partij. Voor diverse klanten hebben we mooi luxe uitziende vouwdoosjes mogen maken met en zonder een interieurtje. Vouwdoosjes worden gemaakt van sulfaatkarton en kunnen worden voorzien van volledige bedrukking.

Laat u inspireren

Klik hier voor meer inspiratie

Ontdek de 1001 mogelijkheden

Wij geven snelle feedback over uw vragen en ideeën – per e-mail, telefonisch of face-to-face. Ieder product vraagt om een passende oplossing, oplage en afwerking. Vandaar dat wij begrijpen dat wij dat graag met u bespreken.

Contact
Wij scoren gemiddeld een 9,7 op basis van 31 beoordelingen Feedback