Bel ons
Bel direct voor een offerte
Bel 0348 - 474 664

Specialist in makelaardij

De Voogt is al meer dan 60 jaar producent van ringbanden, doosbanden en ordners. Door onze jarenlange ervaring en ons unieke machinepark zijn wij een partner voor de makelaardij. Groot of klein, wij maken voor u een uniek product. Al vanaf 10 stuks.

Ringbanden

Ringbanden

Diverse uitvoeringen en hoogtes

Aanvragen
Doosbanden

Doosbanden

In diverse uitvoeringen

Aanvragen
Relatiegeschenken

Relatiegeschenken

Vouw- of wijndoosjes in diverse formaten

Aanvragen
Makelaardij

Onderscheidend in de makelaardij

Er gaan veel documenten rond in de makelaardij. Niet alles kan digitaal. Hoe houdt u alles gescheiden en bij elkaar? Wilt u zich onderscheiden? Kies dan voor een ringband of map volledig bedrukt met uw eigen design, bedrijfsnaam en logo. U kunt denken aan ringband met en zonder magneetsluiting, contractmappen, ordners. Er zijn verschillende ringbandmechanieken mogelijk.

De mappen worden voorzien van hoge kwaliteit drukwerk dat wordt afgewerkt met een mat, glans, soft-touch of een linnenlaminaat. Heeft u zelf geen mogelijkheid een drukbestand te maken, geen probleem ook dit kunnen wij voor u verzorgen! Tevens kunnen we zorgen voor rug -en/of visite kaart vensters in de mappen. Ook kunnen we volledig bedrukte tabbladen maken.

Voor het opsturen van belangrijke documenten of brochures in de makelaardij branche kunt u ook denken aan een verzenddoos die door de brievenbus past. Deze verzenddoos wordt gemaakt van golfkarton en kan worden voorzien van volledige bedrukking. Ook weer in uw eigen huisstijl.

Neem contact op Meer over De Voogt

Laat u inspireren

Veelgestelde vragen over Makelaardij

Voor dozen en tassen kunt u rekening houden met een levertijd van 20-25 werkdagen. Voor ringbanden tot een oplage van ca 200 stuks kunt u rekenen op 11 werkdagen. Voor een oplage >250 stuks is de levertijd ca. 14 werkdagen.

Alles kan besteld worden vanaf 1 stuk.

Jazeker, we maken alles op maat en stijl geheel volgens wens. Er zijn vele mogelijkheden in afwerking.

Ervaringen van onze klanten

“Wij zijn zeer tevreden over De Voogt als onze mappen- en monsterdozenleverancier. Wij hebben twee mooie varianten op maat gemaakte monsterdozen en sinds kort een bijpassende informatiemap volledig in lijn van onze huisstijl. Over deze middelen krijgen we regelmatig complimenten. De Voogt denkt altijd met ons mee over het ontwerp en de details die bij de ontwikkeling van een nieuw communicatiemiddel of bij een herdruk komen kijken. Ook bieden zij een goede service en een snelle levering en zijn we erg te spreken over de prettige samenwerking.”

Sharon van der Linden
Sharon van der Linden
Sharon van der Linden Holonite B.V., Tholen

De Voogt Systemen is al een aantal jaren naar tevredenheid de leverancier voor onze ringbanden. De communicatie is goed en de kwaliteit van de ringbanden is prima.

Peter Gerrickens
Peter Gerrickens
Eigenaar Gerrickens Training & Advies, Den Bosch

De Voogt is een ontzettend fijn bedrijf om mee te werken! Korte lijnen, ze schakelen onwijs snel, houden zich aan deadlines, weten precies wat de klant wilt en leveren top producten voor een eerlijke prijs. Wij zouden zo weer met de Voogt werken en raden iedereen aan hetzelfde te doen.

Dominique
Dominique
Project Manager BrandTeam, Amsterdam

Ontdek de 1001 mogelijkheden

U kunt het zo gek niet bedenken, of wij maken het mogelijk. Snelle feedback op uw vragen en ideeën? Mail, bel of bezoek ons voor een passende oplossing, oplage en afwerking van uw product.

Contact
Wij scoren gemiddeld een 9,7 op basis van 31 beoordelingen Feedback