Bel ons
Bel direct voor een offerte
Bel 0348 - 474 664

Specialist in onderwijs

De Voogt is al meer dan 60 jaar producent van ringbanden en rapportmappen. Door onze jarenlange ervaring en ons unieke machinepark zijn wij een partner voor het onderwijs. Groot of klein, wij maken voor u een uniek product. Al vanaf 10 stuks.

Rapportmappen

Rapportmappen

Diverse soorten ringbanden in verschillende breedtes

Aanvragen
Diplomamappen

Diplomamappen

Diplomamappen van karton of PP.

Aanvragen
Tabbladen

Tabbladen

Tabbladen met verschillende tabs en boorgaten.

Aanvragen
Onderwijs

Onderscheidend in het onderwijs

Steeds meer scholen kiezen voor uniformiteit en originaliteit. Een rapportmap voorzien van huisstijl en logo van de school. Een rapportmap welke met de leerling mee kan van groep 1 tot en met 8. Rapportmappen kunnen worden gemaakt van karton, PVC en PP (polypropyleen) en voorzien van een 2- of 4-ringsmechaniek. Daarnaast wordt er ook wel gekozen voor een PP rapportmapje met een zogenaamde snelhechter.

Het portfolio is de laatste jaren steeds meer ingeburgerd in het onderwijs. Een ringband voorzien van voorbedrukte tabbladen is dan ideaal. Tabbladen kunnen worden gemaakt van papier, PVC of PP en volledig worden voorzien van teksten. Ook kunnen de zogenaamde insteekhoesjes in een rapportmap kunnen worden gemaakt.

Neem contact op Meer over De Voogt

Laat u inspireren

Veelgestelde vragen over Onderwijs

Iedere maat is mogelijk. Alles wordt op maat geproduceerd.

Ringbanden kunnen besteld worden vanaf 1 stuk. Houd er wel rekening mee dat de prijs voordeliger wordt bij grotere afnames.

Ja, in principe is ieder product voorzien van bedrukking afgewerkt met een laminaatsoort. Daarin zijn vele mogelijkheden.

Ervaringen van onze klanten

Goede kwaliteit, goede prijzen en goede service!

D. Rispens
D. Rispens
Traffic coördinator Edu'Actief, Meppel

Heel fijn bedrijf. Onze school ging fuseren en had nieuwe rapportmappen nodig. Er werd veel met ons mee gedacht. Steeds werd het ontwerp zonder problemen aangepast. Contact via mail en telefoon, super. En uiteindelijk hele gave rapportmappen en inhoudsbladen!

Chantal Geers
Chantal Geers
Leerkracht Obs de Velduil, Houten

Ontdek de 1001 mogelijkheden

U kunt het zo gek niet bedenken, of wij maken het mogelijk. Snelle feedback op uw vragen en ideeën? Mail, bel of bezoek ons voor een passende oplossing, oplage en afwerking van uw product.

Contact
Wij scoren gemiddeld een 9,7 op basis van 31 beoordelingen Feedback