Bel ons
Bel direct voor een offerte
Bel 0348 - 474 664

Specialist in onderwijs

De Voogt is al meer dan 60 jaar producent van ringbanden en rapportmappen. Door onze jarenlange ervaring en ons unieke machinepark zijn wij een partner voor het onderwijs. Groot of klein, wij maken voor u een uniek product. Al vanaf 10 stuks.

ONDERSCHEIDEN

Rapportmappen

Steeds meer scholen kiezen voor uniformiteit en originaliteit. Een rapportmap voorzien van huisstijl en logo van de school. Een rapportmap welke met de leerling mee kan van groep 1 tot en met 8. Rapportmappen kunnen worden gemaakt van karton, PVC en PP (polypropyleen) en voorzien van een 2- of 4-ringsmechaniek. Daarnaast wordt er ook wel gekozen voor een PP rapportmapje met een zogenaamde snelhechter.

Tabbladen

Het portfolio is de laatste jaren steeds meer ingeburgerd in het onderwijs. Een ringband voorzien van voorbedrukte tabbladen is dan ideaal. Tabbladen kunnen worden gemaakt van papier, PVC of PP en volledig worden voorzien van teksten. Ook kunnen de zogenaamde insteekhoesjes in een rapportmap kunnen worden gemaakt.

Laat u inspireren

Klik hier voor meer inspiratie

Ontdek de 1001 mogelijkheden

Wij geven snelle feedback over uw vragen en ideeën – per e-mail, telefonisch of face-to-face. Ieder product vraagt om een passende oplossing, oplage en afwerking. Vandaar dat wij begrijpen dat wij dat graag met u bespreken.

Contact
Wij scoren gemiddeld een 9,7 op basis van 31 beoordelingen Feedback