Bel ons
Bel direct voor een offerte
Bel 0348 - 474 664

SPECIALIST IN RETAIL

De Voogt is al meer dan 60 jaar producent van ringbanden, draagtassen, magneetdozen en drieluiken. Door onze jarenlange ervaring en ons unieke machinepark zijn wij een partner voor de retail. Groot of klein, wij maken voor u een uniek product. Al vanaf 10 stuks.

Luxe verpakkingen

Luxe verpakkingen

Luxe verpakkingen die uw retail-merk uitdragen.

Aanvragen
Magneetdozen

Magneetdozen

Dozen voor uw producten met magneetsluitingen.

Aanvragen
Draagtassen

Draagtassen

Plastic en papieren draagtassen volledig in uw huisstijl.

Aanvragen
Retail

Presentatie in retail is essentieel

Binnen de vele hoeken en mogelijkheden van de retail draait alles om originaliteit en dus zichtbaarheid. Origineel zijn in het presenteren van je product. Van doos voor de nieuwste sneakers tot doosje voor het allerlekkerst geurende zeepje. Van een voor-altijd-te-bewaren doosje om je kaartspel tot een opvallende verzenddoos.  Voor de vele brede uithoeken in deze branche hebben wij mogen meedenken in het proces van presenteren. We hebben ze gemaakt van de meest duurzame en mooiste materialen. 

Het is een kunst om uw product op een luxe manier te presenteren. Denk aan een luxe magneetdoos met interieurtje voor heerlijke bonbons. Of een doos met deksel voor een prachtig shirt. Een mooie tas om het helemaal af te maken. Doosjes en tasjes voor de retail kunnen worden gemaakt van verschillende materialen en volledig worden voorzien van drukwerk in allerlei uitvoeringen. Wij kunnen het allemaal voor u maken.

Neem contact op Meer over De Voogt

Laat u inspireren

Veelgestelde vragen over Retail

We kunnen doosjes leveren van 1 stuk tot veel. Voor zowel wijn -als draagtassen hanteren we een minimum oplage van 20 stuks.
Altijd geldt, hoe meer stuks, hoe goedkoper de stukprijs per tas of doos zal zijn.

Nee, we maken alles op maat en met afwerking voorzien van logo, teksten en kleuren, naar wens. Daardoor zijn er vele mogelijkheden voor alle typen dozen. Voor tassen is in principe ieder formaat mogelijk, maar standaard leveren wij tassen in de formaten S, M, L en XL. Daarnaast leveren wij ook bedrukte wijntassen, perfect voor één fles. Heeft u afwijkende maten, informeer dan naar onze draagtassen op maat

Voor dozen kunt u rekening houden met een levertijd van 20-25 werkdagen. Doorgaans leveren wij uw bedrukte draagtassen binnen ongeveer 2 weken, of ook wel 12 werkdagen. Heeft uw order haast? Informeer dan naar de mogelijkheden omtrent spoedopdrachten.

Ervaringen van onze klanten

Helemaal Top. Goed en duidelijk geholpen. En waar het om gaat. Een heel mooi product voor ons gemaakt. Complimenten hier voor.

Wout  Vugts
Wout Vugts
DGA VSB Wellness en Interieur, Diessen

Klantvriendelijk en goede service.

Barbara Heuvel-Wensveen
Barbara Heuvel-Wensveen
Personal Assistant / Communicatie FERROLIGHT Design, Hendrik Ido Ambacht

Super bedrijf, denken goed mee, houden zich aan de afspraken en communiceren duidelijk. Leveren een goed product.

Fred van Soest
Fred van Soest
Eigenaar Design & Zo, Lienden

Ontdek de 1001 mogelijkheden

U kunt het zo gek niet bedenken, of wij maken het mogelijk. Snelle feedback op uw vragen en ideeën? Mail, bel of bezoek ons voor een passende oplossing, oplage en afwerking van uw product.

Contact
Wij scoren gemiddeld een 9,7 op basis van 31 beoordelingen Feedback