Bel ons
Bel direct voor een offerte
Bel 0348 - 474 664

Specialist in retail

De Voogt is al meer dan 60 jaar producent van ringbanden, draagtassen, magneetdozen en drieluiken. Door onze jarenlange ervaring en ons unieke machinepark zijn wij een partner voor de retail. Groot of klein, wij maken voor u een uniek product. Al vanaf 10 stuks.

PRESENTEREN

Koffertje of doos met materialen

In de retail branche is veel te kiezen. Het presenteren is belangrijk. Een doos met inhoud van de diverse soorten is ideaal. Alles bij elkaar in 1 doos. En voorzien van een handvat en een stevige magneetsluiting een geweldig koffertje. Heel makkelijk mee te nemen voor onderweg. Zo wordt het kiezen wat gemakkelijker gemaakt. Voor het opsturen van materialen, brochures of meer kunt u ook denken aan een verzenddoos die door de brievenbus past. Deze verzenddoos wordt gemaakt van golfkarton en kan worden voorzien van volledige bedrukking.

Ringband

Het presenteren van stalen in een luxe magneetringband oogt goed. Veel worden ringbanden omplakt met linnen of balacron om een nog luxere uitstraling te geven. Diverse ringbandmechanieken zijn hiervoor mogelijk. Tevens kunnen wij ook tabbladen maken.

Display

Steeds vaker zie je in de retail op een toonbank een display staan waarin diverse producten worden gepresenteerd. Doorgaans worden toonbank displays gemaakt van sulfaatkarton. Verder kunnen zij worden voorzien van een interieur passend om uw product.

Luxe verpakking

Het is een kunst om uw product op een luxe manier te presenteren. Denk aan een luxe magneetdoos met interieurtje. Of een doos met deksel voorzien van stansgaten. Een mooi tasje om het helemaal af te maken. Doosjes en tasjes kunnen worden gemaakt van verschillende materialen en volledig worden voorzien van drukwerk in allerlei uitvoeringen. Wij kunnen het allemaal voor uw bedrijf in de retail branche maken.

Laat u inspireren

Klik hier voor meer inspiratie

Ontdek de 1001 mogelijkheden

Wij geven snelle feedback over uw vragen en ideeën – per e-mail, telefonisch of face-to-face. Ieder product vraagt om een passende oplossing, oplage en afwerking. Vandaar dat wij begrijpen dat wij dat graag met u bespreken.

Contact
Wij scoren gemiddeld een 9,7 op basis van 31 beoordelingen Feedback