Bel ons
Bel direct voor een offerte
Bel 0348 - 474 664

Specialist in uitvaartzorg

De Voogt is al meer dan 60 jaar producent van condoleance ringbanden, register- en rapportmappen, overhandigingsdozen en herdenkingsdozen. Door onze jarenlange ervaring en ons unieke machinepark zijn wij een partner voor elke uitvaartondernemer. Groot of klein, wij maken voor u een uniek product. Al vanaf 10 stuks.

Onderscheiden

Condoleance mappen

Wilt u zich onderscheiden kies dan voor een condoleance map met uw eigen design. De mappen worden voorzien van hoge kwaliteit drukwerk dat wordt afgewerkt met een mat, glans, softtouch, lederlook (balacron) of een linnenlaminaat. Heeft u zelf geen mogelijkheid een drukbestand te maken, geen probleem ook dit kunnen wij voor u verzorgen! De bedrukte condoleance mappen worden door ons al geleverd vanaf 10 stuks.

Overhandigingsdozen en herdenkingsdozen

Wij ontwikkelden samen met een van onze klanten deze unieke “alles in een doos”. Deze doos is voorzien van een map en twee doosjes waarin rouwkaarten, dankbetuigingen en rouwbrieven kunnen worden opgeborgen.

Laat u inspireren

Klik hier voor meer inspiratie

Ontdek de 1001 mogelijkheden

Wij geven snelle feedback over uw vragen en ideeën – per e-mail, telefonisch of face-to-face. Ieder product vraagt om een passende oplossing, oplage en afwerking. Vandaar dat wij begrijpen dat wij dat graag met u bespreken.

Contact
Wij scoren gemiddeld een 9,7 op basis van 31 beoordelingen Feedback