Bel ons
Bel direct voor een offerte
Bel 0348 - 474 664

Specialist in uitvaartzorg

De Voogt is al meer dan 60 jaar producent van condoleance ringbanden, register- en rapportmappen, overhandigingsdozen en herdenkingsdozen. Door onze jarenlange ervaring en ons unieke machinepark zijn wij een partner voor elke uitvaartondernemer. Groot of klein, wij maken voor u een uniek product. Al vanaf 10 stuks.

Condoleance mappen

Condoleance mappen

In diverse uitvoeringen en afwerkingen

Aanvragen
Herinneringsdozen

Herinneringsdozen

Magneetdozen of doos met deksel op maat

Aanvragen
Tassen

Tassen

Volledig op maat gemaakt

Aanvragen
Uitvaart

Onderscheidend in de uitvaart

Wilt u zich onderscheiden kies dan voor een condoleance map met uw eigen design. De mappen worden voorzien van hoge kwaliteit drukwerk dat wordt afgewerkt met een mat, glans, softtouch, lederlook (balacron) of een linnenlaminaat. Heeft u zelf geen mogelijkheid een drukbestand te maken, geen probleem ook dit kunnen wij voor u verzorgen! De bedrukte condoleance mappen worden door ons al geleverd vanaf 10 stuks.

Overhandigingsdozen en herdenkingsdozen
Wij ontwikkelden samen met een van onze klanten deze unieke “alles in een doos”. Deze doos is voorzien van een map en twee doosjes waarin rouwkaarten, dankbetuigingen en rouwbrieven kunnen worden opgeborgen.

Neem contact op Meer over De Voogt

Laat u inspireren

Veelgestelde vragen over Uitvaart

Nee, we maken alles op maat en met afwerking voorzien van logo, teksten en kleuren, naar wens. Daardoor zijn er vele mogelijkheden voor dozen, condoleance mappen en tassen.

Voor een oplage tot ca 200 condoleance mappen kunt u rekenen op 11 werkdagen. Voor een oplage >250 stuks is de levertijd ca. 14 werkdagen. Voor herinneringsdozen en tassen kunt u rekening houden op een levertijd van 20-25 werkdagen.

Ervaringen van onze klanten

Wanneer je op zoek bent naar een betrouwbare, goede leverancier, is De Voogt zeker een aanrader. Het assortiment is breed en ze denken heel fijn met je mee, wanneer je een vraag neerlegt. Het eindproduct is altijd van hoge kwaliteit en de communicatie verloopt heel soepel. Echt een topbedrijf!

Mandy Bronsgeest
Mandy Bronsgeest
Grafisch ontwerper ORANJEBRUIN grafisch ontwerp, Den Haag

Wjj werken al jaren met De Voogt. Dat moet eigenlijk al genoeg zeggen 🙂 Zijn zeer tevreden over de service en kwaliteit van de producten en kunnen dit bedrijf iedereen aanraden!

G. M. Strahm
G. M. Strahm
Directie Armslag, Hoofddorp

Super bedrijf, denken goed mee, houden zich aan de afspraken en communiceren duidelijk. Leveren een goed product.

Fred van Soest
Fred van Soest
Eigenaar Design & Zo, Lienden

Ontdek de 1001 mogelijkheden

U kunt het zo gek niet bedenken, of wij maken het mogelijk. Snelle feedback op uw vragen en ideeën? Mail, bel of bezoek ons voor een passende oplossing, oplage en afwerking van uw product.

Contact
Wij scoren gemiddeld een 9,7 op basis van 31 beoordelingen Feedback