Bel ons
Bel direct voor een offerte
Bel 0348 - 474 664

Specialist in Webshops

De Voogt is al meer dan 60 jaar producent van dozen op maat en luxe verpakkingen. Door onze jarenlange ervaring en ons unieke machinepark zijn wij een partner voor elke webshopondernemer. Groot of klein, wij maken voor u een uniek product. Al vanaf 10 stuks.

PRESENTEREN

Luxe verpakking

Het is een kunst om uw product in de online / webshop branche op een luxe manier te verpakken. Denk aan een luxe doos met deksel voor bijvoorbeeld kledingstukken. Of een doos met deksel voorzien van stansgaten. Wel eens gedacht aan een vouwdoosje? Deze maken wij van sulfaatkarton en kan ook worden voorzien van volledige bedrukking.

Tasjes

Een mooie draagtas is om het helemaal af te maken. Tasjes kunnen worden gemaakt van verschillende materialen, maar worden doorgaans gemaakt van papier. Zij kunnen volledig worden voorzien van drukwerk in allerlei uitvoeringen en koorden in diverse kleuren. Wij kunnen het allemaal voor u maken.

Verzenddoos

Voor het opsturen van uw producten kunt u ook denken aan een verzenddoos volledig voorzien van uw design, huisstijl, bedrijfsnaam en logo. Naast de bekende brievenbusdoos, is het ook mogelijk om de zogenaamde postdoos, klepdoos, wikkeldoos te voorzien van uw bedrukking. Verzenddozen worden veelal gemaakt van golfkarton.

Laat u inspireren

Klik hier voor meer inspiratie

Ontdek de 1001 mogelijkheden

Wij geven snelle feedback over uw vragen en ideeën – per e-mail, telefonisch of face-to-face. Ieder product vraagt om een passende oplossing, oplage en afwerking. Vandaar dat wij begrijpen dat wij dat graag met u bespreken.

Contact
Wij scoren gemiddeld een 9,7 op basis van 31 beoordelingen Feedback