Bel ons
Bel direct voor een offerte
Bel 0348 - 474 664

Specialist in webshops

De Voogt is al meer dan 60 jaar producent van dozen op maat en luxe verpakkingen. Door onze jarenlange ervaring en ons unieke machinepark zijn wij een partner voor elke webshop- en e-commerce ondernemer. Groot of klein, wij maken voor u een uniek product. Al vanaf 10 stuks.

Verzendozen

Verzendozen

Golfkartonnen verzenddozen op maat

Aanvragen
Schuifdoosjes

Schuifdoosjes

Diverse maten en afwerkingen mogelijk

Aanvragen
Doos met deksel

Doos met deksel

Diverse maten en afwerkingen mogelijk

Aanvragen
Webshops

Onderscheidend online

Het is een kunst om uw product in de online / webshop branche op een luxe manier te verpakken. Denk aan een luxe doos met deksel voor bijvoorbeeld kledingstukken. Of een doos met deksel voorzien van stansgaten. Wel eens gedacht aan een vouwdoosje? Deze maken wij van sulfaatkarton en kan ook worden voorzien van volledige bedrukking.

Een mooie draagtas is om het helemaal af te maken. Tasjes kunnen worden gemaakt van verschillende materialen, maar worden doorgaans gemaakt van papier. Zij kunnen volledig worden voorzien van drukwerk in allerlei uitvoeringen en koorden in diverse kleuren. Wij kunnen het allemaal voor u maken.

Voor het opsturen van uw producten kunt u ook denken aan een verzenddoos volledig voorzien van uw design, huisstijl, bedrijfsnaam en logo. Naast de bekende brievenbusdoos, is het ook mogelijk om de zogenaamde postdoos, klepdoos, wikkeldoos te voorzien van uw bedrukking. Verzenddozen worden veelal gemaakt van golfkarton.

Neem contact op Meer over De Voogt

Laat u inspireren

Veelgestelde vragen over Webshops

Voor dozen kunt u rekening houden met een levertijd van 20-25 werkdagen.

Alles kan besteld worden vanaf 1 stuk.

Jazeker, we maken alles op maat en stijl geheel volgens wens.

Ervaringen van onze klanten

In het bijzonder wil ik Kevin bedanken voor de fijne samenwerking, klantvriendelijkheid, geduld en mee denken. Ik ben onwijs blij met het eind resultaat. Ik kan dan ook niet anders als vol lof over jullie spreken omdat ik jullie super persoonlijk vind, goede services. Als samenvatting jullie zijn een TOP bedrijf!!!

Ik hoop dat ik snel kan bellen voor een 2e druk van mijn boek.

Gerina van Gelder- van raaij
Gerina van Gelder- van raaij
Eigenaar VierJeGeluk, Alblasserdam

“Wij zijn zeer tevreden over De Voogt als onze mappen- en monsterdozenleverancier. Wij hebben twee mooie varianten op maat gemaakte monsterdozen en sinds kort een bijpassende informatiemap volledig in lijn van onze huisstijl. Over deze middelen krijgen we regelmatig complimenten. De Voogt denkt altijd met ons mee over het ontwerp en de details die bij de ontwikkeling van een nieuw communicatiemiddel of bij een herdruk komen kijken. Ook bieden zij een goede service en een snelle levering en zijn we erg te spreken over de prettige samenwerking.”

Sharon van der Linden
Sharon van der Linden
Sharon van der Linden Holonite B.V., Tholen

“De Voogt is een bijzondere partner voor ons. Ze denken altijd met ons mee, maken samples wanneer nodig, schakelen snel en leveren volgens afspraak. Daardoor komen we binnen no-time tot een product voor onze klanten. Van eenvoudig mappen tot kleine oplages presentatiekoffers.”

Joep Selen
Joep Selen
Grafisch vormgever Die Jongens, Utrecht

Ontdek de 1001 mogelijkheden

Wij geven snelle feedback over uw vragen en ideeën – per e-mail, telefonisch of face-to-face. Ieder product vraagt om een passende oplossing, oplage en afwerking. Vandaar dat wij begrijpen dat wij dat graag met u bespreken.

Contact
Wij scoren gemiddeld een 9,7 op basis van 31 beoordelingen Feedback