Bel ons
Bel direct voor een offerte
Bel 0348 - 474 664

Specialist in de zorgsector

De Voogt is al meer dan 60 jaar producent van drieluiken, magneetdozen, ordners en ringbanden. Door onze jarenlange ervaring en ons unieke machinepark zijn wij een partner voor de zorgsector. Groot of klein, wij maken voor u een uniek product. Al vanaf 10 stuks.

Ringbanden

Ringbanden

Diverse maten en hoogtes mogelijk

Aanvragen
Tabbladen

Tabbladen

Met verschillende tabs en boorgaten

Aanvragen
-	doosjes

- doosjes

Diverse uitvoeringen mogelijk

Aanvragen
Zorgsector

Onderscheidend in de zorg

Hoe onderscheidt u zich als zorgaanbieder? Kies een map met uw eigen naam, logo en huisstijl. De mappen worden voorzien van hoge kwaliteit drukwerk dat wordt afgewerkt met een mat, glans, softtouch, lederlook (balacron) of een linnenlaminaat. Heeft u zelf geen mogelijkheid een drukbestand te maken, geen probleem ook dit kunnen wij voor u verzorgen! De bedrukte mappen worden door ons al geleverd vanaf 10 stuks. Tevens kunnen wij de mappen voorzien van rug, visitekaart -of document vensters.

Een ringband voorzien van voorbedrukte tabbladen is ideaal om alle zorgafspraken en patiëntendossiers te kunnen onderscheiden. Tabbladen kunnen worden gemaakt van papier, PVC of PP (polypropyleen) en volledig worden voorzien van teksten.

Neem contact op Meer over De Voogt

Laat u inspireren

Veelgestelde vragen over Zorgsector

Voor dozen kunt u rekening houden met een levertijd van 20-25 werkdagen. Voor ringbanden tot een oplage van ca 200 stuks kunt u rekenen op 11 werkdagen. Voor een oplage >250 stuks is de levertijd ca. 14 werkdagen. Tabbladen kunnen we met enkele werkdagen leveren.

Alles kan besteld worden vanaf 1 stuk.

Jazeker, we maken alles op maat en stijl geheel volgens wens.

Ervaringen van onze klanten

De ordners zijn erg mooi geworden. Vakkundig en professioneel. Goede communicatie. Wij zijn erg tevreden.

Sylvia Kuster
Sylvia Kuster
Officemanager VSCC, Nijmegen

Super Service! Erg snel en toch een hoog kwaliteit product! Wil je maatwerk voor een betaalbare prijs, this is the place to be!

Dennis Grevelt
Dennis Grevelt
DTP/ webbeheer Miep BV, Schagen

We krijgen altijd een snel een reactie. Kevin is heel behulpzaam en helpt ons goed verder. Het product ziet er goed uit én blijft ook lang goed. Kortom, we zijn een tevreden klant.

anoniem
anoniem
Afdeling marketing & communicatie Allerzorg, Woerden

Ontdek de 1001 mogelijkheden

U kunt het zo gek niet bedenken, of wij maken het mogelijk. Snelle feedback op uw vragen en ideeën? Mail, bel of bezoek ons voor een passende oplossing, oplage en afwerking van uw product.

Contact
Wij scoren gemiddeld een 9,7 op basis van 31 beoordelingen Feedback