Bel ons
Bel direct voor een offerte
Bel 0348 - 474 664

Specialist in de zorgsector

De Voogt is al meer dan 60 jaar producent van drieluiken, magneetdozen, ordners en ringbanden. Door onze jarenlange ervaring en ons unieke machinepark zijn wij een partner voor de zorgsector. Groot of klein, wij maken voor u een uniek product. Al vanaf 10 stuks.

ONDERCHEIDEN

Ringbanden

Hoe onderscheidt u zich als zorgaanbieder? Kies een map met uw eigen naam, logo en huisstijl. De mappen worden voorzien van hoge kwaliteit drukwerk dat wordt afgewerkt met een mat, glans, softtouch, lederlook (balacron) of een linnenlaminaat. Heeft u zelf geen mogelijkheid een drukbestand te maken, geen probleem ook dit kunnen wij voor u verzorgen! De bedrukte mappen worden door ons al geleverd vanaf 10 stuks. Tevens kunnen wij de mappen voorzien van rug, visitekaart -of document vensters.

Tabbladen

Een ringband voorzien van voorbedrukte tabbladen is ideaal om alle zorgafspraken en patiëntendossiers te kunnen onderscheiden. Tabbladen kunnen worden gemaakt van papier, PVC of PP (polypropyleen) en volledig worden voorzien van teksten.

Spaardoosje

Voor kinderen ontwikkelen patiëntenorganisaties vaak een spaarsysteem om alle onderzoeken toch enigszins leuk te maken. Zo is voor de hartstichting deze Tikkies doos ontwikkeld. Een magneetdoos or die zowel aan de buiten -als binnenzijde is omplakt met rood linnenlaminaat en voorzien van het Tikkies logo dmv blindpreeg.

Laat u inspireren

Klik hier voor meer inspiratie

Ontdek de 1001 mogelijkheden

Wij geven snelle feedback over uw vragen en ideeën – per e-mail, telefonisch of face-to-face. Ieder product vraagt om een passende oplossing, oplage en afwerking. Vandaar dat wij begrijpen dat wij dat graag met u bespreken.

Contact
Wij scoren gemiddeld een 9,7 op basis van 31 beoordelingen Feedback